Oprettet 8. april 2024

Cavapoo F1B allergivenlige søger hjem, hund, 2 år , salgklar 26/4-24

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 20.000. kr.
Placering
Placering
5240 Odense NØ



Annoncebeskrivelse

Få dig en trofast og nysgerrighed og kælen følgesvend lige her!
Vi har 7 sunde og raske hvalpe der er både piger og drenge.
som søger et kærligt hjem fredag d.26 april-24. Mor er Cavapoo og hun hedder Alba og hun er 2 år og 8 måneder og vejer 11. kg, hun er et familie medlem og er en del af en familie på 6. Hun har boet hos os siden hun var 8 uger og er vant til alt i dagligdagen og elsker børn. hun elsker at blive snakket med og er en meget kærlig følgesvend.
kommer jævnligt til dyrlæge og kontrolleret og er sund og rask og aldrig haft et sygdomsforløb og altid passet med vacciner og diverse. Far er en dværg puddel som hedder Svend på 4 år. og vejer 5. kg og er en rigtig skøde hund og elsker at være i centrum. han er glad for børn og generelt alle. Han har stamtavle og diverse undersøgelser
Mor og far haves. De er sociale og snakkesalige individer som elsker at blive nusset og kælet med og de elsker bare at være en del af vores familie og vil sikkert også elske at være en af din hverdag.
De er børnehænder dagligt og er påbegyndt renligheds træning i haven. Ved afhentning vil de være; Chippet, vaccineret og fået 3 gange ormekur og får en yderligere omgang på dagen ved afhenting. Der vil medfølge:. Sundhedsbog
Indregistrering i DHR
Pasningsvejledning
Kostvejledning
Tæppe og en bamse som dufter af mor og søskende og selvfølgelig af hele familien.
Mad til de første par dage plus information om mærke og variant.
Godbidder
Halsbånd og sele. (navneskilt tilbydes også til dem som reservere inden 8 uger.). Der er et depositum på 3000. kr som fratrækkes det fuldebeløb på 20.000, dog betales det ikke tilbage ved fortrydelse. Vi søger kærlige og blivende hjem til vores små guldklumper . Ring eller skriv på. telefon kun seriøse henvendelser tak :) .

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;