Flatcoated retriever

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Flatcoated retriever.


hunden Flatcoated retriever, også annoncer med hvalpe der sælges.

Flatcoated retriever kan spores tilbage til starten af 1800-tallet. Racen opstod i England og har vandspaniels og den engelske waterdog som forfædre.

I 1800-tallet var Flatcoated retriever en meget efterspurgt jagthund. På grund af dens store dygtighed i at appotere vildt, hvilket den var avlet specifikt til at kunne. Den fik dog snart stor konkurrence fra labradoren og golden retrieveren. Anden verdenskrig gjorde også et stort indhug i bestanden, men via en koordineret indsats blev Flatcoated retriever reddet og den er i dag en populær jagt- og familiehund.

Flatcoated retriever er en meget venlig, blid og hengiven familiehund, der elsker kontakt. Den skal have en rolig og stabil opvækst og kærlig opdragelse.
Samtidig er den en meget dygtig og hårdfør jagthund, der har krav på daglig motion, aktivering og beskæftigelse, for at kunne trives.

Størrelse:
Hanner: 59 - 61,5 cm 27 - 36 kg
Tæver: 56, 59 cm 25 - 31 kg

Pels:
Tæt dækples af fin til middel struktur. Halvlang og fladtliggende. Kraftig underuld. Pelsen kræver minimal pleje.

Farve:
Sort og leverfarver.
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
2 dejlige flat coated retriever hvalpe til salg

Dejlige familie og jagt hunde super til udstilling

Alder 8 uger
5882 Vejstrup
Image
Flat coated retriever, hund, 12 mdr.

Efter mange overvejelser har vi besluttet at, finde et nyt hjem til vores hund, da vi ikke kan give hende den opmærksomhed hun fortjener. Hun er 1 år gammel og racen Flat Coated retriever. Hun er en r...

Alder 12 mdr.
5250 Odense SV