Welsh Corgi Cardigan

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Welsh Corgi Cardigan.

Her er en oversigt over alle de Welsh Corgi Cardigan, som er til salg på Gipote lige nu. 

Bemærk, at denne side kun viser annoncer for Welsh Corgi Cardigan og ikke Corgi Pembroke. 

Hvis det var Corgi Pembroke, som du var på udkig efter, så klik her. Ellers, så hæng på og se de smukke og skønne Welsh Corgi Cardigan, du kan købe lige nu.

Scroll længere ned på siden for at blive klogere på Corgi Cardigans sind, pleje og historie.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Welsh corgi cardigan, tæve, hvalp, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 17/7-24

  Vi har 2 søde tæver der søger nye hjem, de blev 8 uger den 17/7-24. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  7400 Herning

  Køb eller sælg en Welsh Corgi Cardigan på Gipote.dk 

  Bemærk, at der findes to Corgi racer; Cardigan og Pembroke. De to ligner hinanden til forveksling, men der er væsentlig forskel på dem. 

  Lige præcist på denne side, viser vi kun annoncer med søde Welsh Corgi Cardigan hvalpe som er til salg, fra 2019, 2020 og frem - og selvfølgelig også voksne hunde af racen. 

  Vil du sætte din Welsh Corgi Cardigan til salg, så vil du i næste afsnit få serveret et link, som fører dig direkte til vores gratis oprettelse af en salgsannonce. 

  Nemmere bliver det ikke!

  Sæt Welsh Corgi Cardigan til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Klik her, og kom straks i gang med at sætte din Welsh Corgi Cardigan til salg. 

  Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. Hvis du har brug for, hurtigt at finde et nyt hjem til din søde Corgi, så tilbyder vi dig, at tilkøbe ekstra markedsføring. På den måde kommer din annonce længere ud til potentielle købere. Det skal siges, at det står dig frit for, om du vil vælge den ekstra marketing til eller fra. 

  Du vil få mere info i oprettelsesflowet, og det er derfor ikke noget, som du behøver spekulere på nu. I stedet kan du klikke her, så du kommer i gang med din annonce og der vil vi præsentere dig ordentligt for dine muligheder.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde i hele Danmark, og derfor har vi salgsannoncer med hunde, som bor rundt omkring i hele vores kære land. 

  Det hænder også, at brugere har udlandet opretter deres annonce - det kan fx være en Welsh Corgi Cardigan, som sættes til salg fra Sverige af. 

  Sådan er det, når man er på nettet. Lige pludselig har du bare en meget større geografisk brugerflade - det gavner også dig som ønsker at sælge.

  Før du køber en Corgi Cardigan

  En Corgi Cardigan anbefales til hundeejere, som gider at investere energien i dens behov for daglig motion og stimulering, og som ser den, som en del af familien. 

  Du skal spørge dig selv, om du kan tilbyde den det, inden du vælger at købe en Welsh Corgi Cardigan. 

  Gør både dig og din kommende hund den tjeneste, at læse godt op på racen inden. Vi mennesker er forskellige og det er hunde også. 

  Hver enkelte hunderace har nogle specielle kendetegn og hver især fungerer de bedst inden for bestemte livsstil. Det er dit ansvar at sikre dig, at du og en Corgi Cardigan er et match. 

  Derfor anbefaler vi dig at læse op på den skønne Welsh Corgi Cardigan, lige her i vores store hundeleksikon. Der vil du blive meget klogere. Godt fornøjelse og held og lykke med din kommende hund! :-)