Tjekkoslovakisk ulvehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Tjekkoslovakisk ulvehund.


tjekkoslovakisk ulvehund:


Historie


I året 1955 fandt et eksperiment sted i det daværende Tjekkoslovakiet(nu Tjekkiet og Slovakiet), nemlig krydsning af en Tysk Schæferhund og en Karpatisk(Europæisk) ulv. Efter forsøgenes afslutning i 1965 blev der udarbejdet et projekt for opdræt af denne nye race, hvorved ulvens brugbare egenskaber skulle kombineres med hundens fordelagtige egenskaber. I 1982 blev racen anerkendt i Tjekkoslovakiet som en national race, Tjekkoslovakisk ulvehund. I 1999 blev racen endelig internationalt anerkendt af F.C.I. med Slovakiet som værende protektor af racen.


Udseende


Fast af konstitution, over middelstor, med retangulær kropsbygning. I sin skikkelse, bevægelse, pels, farve, øjne og maske ligner den ulven.

Hanhunde : mindst 65cm, 26kg. / Tæver : mindst 60cm, 20kg.


Temperament


Temperamentsfuld, meget aktiv, udholdende, lynhurtige rekflekser, frygtløs, modig, over for fremmede kan den være reserveret/mistroisk, men er yderst trofast over for sin ejer. De enkelte individer af racen er meget forskellige i temperament, selv inden for samme kuld.


Bemærk
: bestemt ikke en hund for hvem-som-helst, kræver en del kenskab til hunde/ulve-adfærd, samt erfaring med potientelt skarpe hunde og den rette indstilling til socialicering og opdragelse.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


115.00 DKK

Hundeflaske - Vandflaske i rustfrit stål

Hundeflaske

49.95 DKK

Hundesnor/line - Dressurline XS Rød

Hundesnor/line

79.95 DKK

Hundesele - Seletøj Touring L-XL bær

Hundesele


Image
Lexa er en glad Tjekkoslovakisk Ulvehund

Lexa er en glad energifyldt Tjekkoslovakisk Ulvehund. Hun er en udendørs hund (sidste 4 år) sammen med 3 malamutter. Lige nu er hun alene med os (Hr og Fru Nielsen). Lexa er stærk knyttet til no...

Alder 5 år
7500 holstebro
219.00 DKK

Puder/måtter - Hundepude Jannis 65 × 40 cm

Pude/måtte

29.00 DKK

Hundesnor/line - Sporline 5 m sort

Hundesnor/line

19.00 DKK

Hundelegetøj - Dentafun hundelegereb

Aktivitetslegetøj