Siberian Husky

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Siberian Husky.

Er du ligesom mange andre lun på at købe en hund af racen Siberian Husky? 

Det kan vi godt forstå! Herunder kan du se alle salgsannoncer med racen, som søger et nyt hjem lige nu. 

Læs mere om racen Siberian Husky.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Siberian Husky

  Det er ned meget tungt hjerte at jeg må indrømme at hun skal have et andet hjem. Lige fra hun var hvalp har hun været i Lille nervøs en. Jeg søger et hjem til hende hvor der er Have hvor der er plad...

  Alder 6 mdr.
  2630 Taastrup
  Image
  Siberian Husky

  High quality siberian husky from kennel. FCI documents, passport, chip. Sir:JGrCh Chamonix Deus Green Stone ( IntCH Foxfire Kiss The Girls & IntCh Chamonix Deus China In Her Eyes ) HD-A ; ED-O ...

  Alder
  8790 Aarhus
  Image
  Siberian Husky, hvalpe, 2 uger , salgklar 2/1/2021

  10 raske og velskabte husky hvalpe kom til verden d. 30/10/2020, 5 tæver og 5 hanner. 6 hvide, 2 sorte, 1 blandet og 1 plettet. (2 hanner og 1 tæve er solgt!). I nedenstående link kan man læse sig fr...

  Alder 2 uger
  9700 Brønderslev
  Image
  Siberian Husky

  Race: Siberian Husky / Border Collie-blanding Farve: Sort/hvid Køn: Han Vægt: 27 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Chapo er den skønneste blanding mellem Husky og Border Collie, og med fede elementer fra ...

  Alder 1 år
  2610 Rødovre
  Image
  Siberian Husky

  Race: Siberian Husky / Akita Farve: Sort/grå Køn: Han Vægt: 27 kg Alder: 2½ år Pris: 3000,00 Bowies tidligere ejer skulle desværre flytte og kunne derfor ikke længere tilbyde ham så meget plads, som ...

  Alder 2½ år
  2610 Rødovre
  Image
  Siberian Husky

  Race: Siberian Husky Farve: Trefarvet Køn: Han Alder: 1½ år Pris: 3000,00 Cody er en umådeligt lækker Husky, der desværre har en grusom oplevelse med i bagagen, som hans tidligere familie havde brug ...

  Alder 1½ år
  2610 Rødovre
  Image
  Siberian Husky, flere hvalpe, 8 mdr. , salgsklar 7.1.2022

  Smukke, racerene og velpassede hvalpe sælges. Vores to dejlige hunde Sky & Rufus har fået 7 lækre bamser - 4 drenge og 3 piger. Begge forældre er efter gode avlslinjer af sunde, racerene hunde med go...

  Alder 8 mdr.
  4070 Kirke Hyllinge

  Køb eller sælg en Husky på Gipote.dk 

  Vil du gerne sælge en Husky, så er det i næste afsnit at du skal sørge for at have pudset brillerne. Der får du nemlig et direkte link til en gratis oprettelse på Gipote. 

  Vil du gerne købe en Husky, så hæng på her lidt endnu. 

  Vi har lavet en opgørelse over, at mange søger efter at købe en miniature Husky, puppy Husky, Husky til salg billigt, Husky dane til salg, Husky til salgs Bergen, og den Sibiriske Husky til salg. 

  Er du en af dem, som søger det samme, så er din næste hund med stor sandsynlighed til at finde på Gipote, da vi er Danmarks største hundeportal. 

  Ovenstående gælder uanset om du ønsker at købe en ren racet Serbien Husky Alaskan, eller en blanding. Fx et Husky og Golden Retriever mix, Pomeranian eller Corgi, som også er ret populære søgninger. 

  Mange sælgere via Gipote sælger små nuttede hundehvalpe, men desværre er der også familier, som af vidt forskellige årsager er blevet nødsaget til at sætte deres voksne hund til salg. 

  Du vil altså derfor både se annoncer med hvalpe og voksne hunde som er til salg fra før og efter 2018 - 2019 - 2020 mv. 

   

  Sæt Husky til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Som skrevet ovenfor er det ganske gratis at oprette en salgsannonce på Gipote. Du skal blot klikke på linket her - så starter din oprettelse. Det tager et par minutter og vi guider dig igennem hele forløbet. 

  Du har mulighed for at tilkøbe ekstra markedsføring til din salgsannonce, som vil hurtigt gøre processen om, at finde et nyt hjem til den hund, som du har til salg. 

  Mange af vores brugere er glade for dette tilvalg, da de kan læne sig mere tilbage og i stedet fokusere på at vælge den nye ejer med omhu. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  De mange salgsannoncer indeholder hunde, som kommer fra forskellige steder rundt omkring i Danmark, samt af og til et par stykker fra udlandet. 

  Det sker ofte, at de som søger en hund, bliver forelsket i én, der bor mange kilometer væk. 

  Sker det for dig, så er der intet andet for, end at du må gøre op med dig selv hvor vild du er med præcist den hund. Er du villig til at køre tværs over landet efter den? 

  Nogle vil fx synes, at  det er en alt for lang rejse, at tage fra Nordjylland til København, Midtsjælland, Fyn, Sverige eller Norge. Andre ser det ikke som noget problem overhovedet. 

  Beslutter du dig for, at køre efter det lille vidunder, så er det altså muligt at gøre køreturen hyggelig. 

  Det hele handler om den rette indstilling :-) 

  Selvom man nemt kan blive gul og blå af en lang køretur, så tænk på målet: Du er ved at hente din nye bedste ven!  

   

  H2 Før du køber en Husky 

  Ja, den er super smuk og charmerende at se på! Men hvis du ikke opdrager den korrekt, så vil du måske ikke mene det samme om dens personlighed. 

  Det er en dejlig hund, men den egner sig fx ikke til førstegangsejere, da den kan være ret så uafhængig. 

  Er du et erfarent hundemenneske, der kender til lydighedstræning, så vil du helt sikkert få en dejlig hund ud af denne race. 

  Ligesom alle andre hunde har den nogle helt specifikke kendetegn, og fungerer bedst inden for bestemte livsstile. 

  Vi anbefaler du altid læser nærmere om den hunderace, som du er interesseret i. 

  Dette for at sikre, at i hver især vil passe ind i hinanden liv. Meningen er jo, at i helst skal blive sammen til døden skiller jer ad. 

  Du kan blive meget klogere på Husky og andre hunderacer i vores store hundeleksikon lige her. 

  Når du har læst dens beskrivelse, vil du være kommet et skridt nærmere, om du og Husky er et match.