Samojedhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Samojedhund.

Se oversigt her, over de Samojedhunde som sælges via Gipote lige nu. 

Hvem ved, måske er dit nye firbenede familiemedlem blandt nedenstående salgs annoncer.

Bliv klogere på racen Samojedhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Samojedhund

  5 skønne Samojede hvalpe søger nye hjem. Alle hvalpene er hanner. Hvalpenes forældre er begge rene Samojeder. Faren har stamtavle, og morens bedste forældre er også med stamtavler. Hvalpene blev fød...

  Alder 8 uger
  6430 Nordborg
  Image
  Samojede, hund, 7 mdr.

  Nala og Charlie venter hvalpe med termin 17. December. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra omkring 10. februar. Billede 3 og 4 er forældrene og resten er hvalpe fra tidligere kuld med samm...

  Alder 7 mdr.
  4300 Holbæk
  Image
  Samojede, hvalpe, 10 uger , salgklar Nu

  Smuk og dejlig samojede han, er klar til at finde sin nye familie. Begge forældre haves og er rene samojeder, hvor mor er med stamtavle. Han er vant til børn, andre hunde og har været med ude og køre ...

  Alder 10 uger
  7130 Juelsminde
  Image
  Samojed, hvalpe, 7 mdr. , salgklar Nu

  Ønsker du at have en rigtig bamse hjemme? Vælg en flot og glad Samojedhund. Samojed er en familie hund som fungere perfekt med børn og aktive familie. De er meget venlig og kærlig samt dygtig. Kom p...

  Alder 7 mdr.
  4250 Fuglebjerg

  Køb eller sælg en Samojedhund på Gipote.dk 

  På Gipote ønsker vi både at hjælpe kommende købere og sælgere af hunde via vores digitale markedsplads. 

  Der kommer løbende nye salgsannoncer med Samojeder til salg - både valper og voksne hunde. 

  Falder du for en Samojed som er til salg her på listen? Så kontakt sælger for at lave en nærmere aftale, om evt. at komme og besøge det skønne væsen. 

  Står du omvendt i den situation, at skulle sælge en Samojedhund? 

  Så hop ned til næste afsnit. Der vil du finde et link, som fører dig til vores gratis oprettelsesflow, hvor du nemt og hurtigt kan lave din egen salgsannonce og efterfølgende se din hund på ovenstående oversigt. 

   

  Sæt Samojedhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Vil du gerne sætte en Samojedespids til salg? 

  Så kan du selvfølgelig gøre det via Gipote, lige så vel som hvis du havde en anden hunderace. 

  Du skal blot trykke her: Sæt min Samojedhund til salg på Gipote. Nemt og hurtigt vil du blive sendt videre dertil, hvor du skal udfylde informationer om din hund, som er relevante for potentielle købere. 

  Beskrivelsen kan du skrive, lige præcist efter hvad du føler er vigtigt for kommende ejer at vide. 

  Oftest vil vi anbefale at du som min. skriver hvilken årgang din Samojed er fra (fx 2018, 2019 eller 2020), køn, personlighed, eventuelle sygdomme, pris og selvfølgelig sætte billeder ind - da det er med til at skabe blikfang og vil helt klart gøre enhver blød i knæene. 

  Du bestemmer selv om du vil afslutte oprettelsen med at vælge en gratis salgs annonce, eller om du vil betale en lille smule, for at få nogle lukrative fordele. 

  Alt det behøver du slet ikke tage stilling til nu, du skal blot gå i gang med oprettelsen, og så skal vi nok guide dig :-)

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde rundt omkring i hele Danmark, det gælder også for Samojedhunde. 

  Du vil derfor på Gipote, både kunne risikere at finde denne race til salg på Sjælland, på Fyn, I jylland, andre mindre øer og endda fra Norge - hvor racen også er temmelig populær. 

  Godt nok bliver der ikke nødvendigvis født hvalpe alle ovennævnte steder på en gang, men da vi løbende får nye salgsannoncer på sitet, vil der før eller siden være stor sandsynlighed for, at en Samojedhund (hvalp eller voksen) bliver sat til salg nær dig. 

   

  Før du køber en Samojedhund

  Vidste du, at en Samojede er en arbejdsom race der er meget viljestærk, men frem for alt er den venlig, blid og en hengiven familiehund, som har brug for et aktivt hundeliv. 

  Du har nok lagt mærke til, at de har en stor flot hvid pels, der med garanti kan holde dem varme om vinteren. Men det betyder samtidig, er de fælder en del. 

  På Gipote har vi lavet et stort hundeleksikon, hvor vi har skrevet om al verdens hunderacer. Er du lun på tanken om at eje en Samojede? 

  Så vil vi klart anbefale dig at læse med her. Du vil blive meget klogere på, om du og denne race vil kunne give hinanden et dejligt liv, samt lære mere om dens behov. 

  Rigtig god fornøjelse.