Pomeranian

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Pomeranian.


På trods af at du højst sandsynligt blive mødt af en pomeranian, der bestemt har noget på hjerte, skal du ikke lade dig skræmme.

Denne lille pelstot, er blot yderst vagtsom. Det siges faktisk, at den person der opfandt dørklokken, ikke kendte til en Pomeranian. For denne lille selvsikre hund, skal nok klare jobbet til U.G.

Men en pomeranian er langt meget mere, end blot et gøende bæst. En Pomeranian er nemlig en meget loyal og intelligent hund. Hvis altså du formår at opdrage den, inden den opdrager dig. .

Se annoncer for racen længere nede på siden.


Kort og godt om Pomeranianen

 • En pomeranian ligner en lille bamse
 • Men er yderst intelligent og har en kæmpe personlighed
   
 • Hunden egner sig som selskabshund, men passer godt ind i en aktiv familie uden små børn
 • En pomeranian er vagtsom, kræver respekt fra sine mennesker og andre hunde - der bør derfor sættes stærkt ind, for at din Pomeranian bliver socialiseret fra hvalp af
 • Kan blive meget lydig, hvis du er en tålmodig hundeejer
   
 • Egner sig kun til at bo i lejlighed, hvis den er godt opdraget, ellers får du hurtigt sure naboer
 • Trives ikke godt med meget alenetid.
   
 • En pomeranian kan leve op til 16 år
 • Vejer 2-4 kg og dette gør den til det mindste medlem af spids familien
 • Og er alt mellem 18 - 30 cm høj

 
En Pomeranians sind

En Pomeranian bliver også kaldt for pom, pom poms, pommy og bamsehund - ja den lille uldtot har mange navne.

Pomeranianen er det mindste medlem af spids familien. En Pomeranian stammer nemlig fra Island, hvor den blev brugt som slædehund og dette kommer til udtryk i dens personlighed.

En Pomeranian elsker sin familie højere end noget andet, hvilket er noget af det mest fantastiske ved dette lille væsen. Det er også noget af det, der gør denne race til en meget populær hund, den er nemlig meget kærlig og loyal.

En Pomeranian vil helst være sammen med dig 24/7, hvilket både er en god men også dårlig ting.

Mange Pomeranier lider nemlig af separationsangst - ja, du hørte rigtigt. Præcist som børn kan blive angst, når forældre efterlader dem i børnehaven.

En anden dejlig ting ved en Pomeranian er, at hvis den er socialiseret fra hvalp af, kommer de meget godt ud af det med andre hunde såvel som andre dyr.
 
En Pomeranian er meget aktiv, nogle vil faktisk argumentere for at de har ualmindeligt meget krudt i rumpetten, de elsker at lege så længe du eller andre hunde vil være med.

Der er blot en undtagelse, børn, en Pomeranian bryder sig ikke specielt meget om dem. De kan blive defensive hvis de føler sig truet, og vil derfor snappe ud.
 
For sikkerhedens skyld, bør du overveje en anden race, hvis du har små børn i hjemmet, en pomeranian egner sig langt bedre til familier med store børn (eller slet ingen).
 

En Pomeranians forhold til børn og andre kæledyr

Som beskrevet ovenfor, så er en Pomeranian ikke det rette valg til en børnefamilie, heller ikke selvom den er kendt for at ligne en bamse. Små børn er for unge til at forstå og respektere end Pomeranians krav, hvis et barn overskrider hundens grænser, kan det ske at den enten vil snappe ud efter barnet eller bide.

Larmende børn kan også risikere at skræmme en Pomeranian, og den lille hund vil ikke opbygge et bånd til et barn der har skræmt den, og måske tage endnu større afstand til børn generelt.

Hvis du er den heldige ejer af en Pomeranian, bør du kun lade børn komme tæt på din hund, hvis du overvåger situationen og kan stoppe børnene hvis du kan se at de er ved at overtræde din hunds grænser.

Hvis din Pomeranian er rolig blandt børn, bør du alligevel informere børnene om ikke at bære din hund, de kan nemlig komme til at holde den forkert eller tabe den, hvilket kan resultere i et brækket ben eller andre alvorlige skader.
 
Så selvom en Pomeranian er et fantastisk familiemedlem, bør du altså ikke anskaffe dig en hvis du har børn under 10 år, det er hverken i din eller hunden interesse.

 
Det kræver en Pomeranian af motion og stimulering

Du vil nok blive overrasket over at den lille hund, kan have så meget energi. Med en Pomeranian i dit liv, vil du altså have en meget aktiv sambo, for at sikre et godt psykisk helbred for det lille pus, er du nødt til at kunne tilbyde den nogle gode gåture, på daglig basis.

Med det sagt, er det vigtigt at finde den rette mængde motion for din Pomeranian. En Pomeranian kræver nemlig ikke meget motion, et par gåture med en varighed af 20-30 minutter pr tur, kan sagtens være nok.

Dog betyder det ikke at den lille pelstot ikke kan gå længere. En Pomeranian vil elske at komme på timelange gåture i skoven, hvor den med et smil på læben vil udforske verdenen. Man skal ikke tage fejl, en Pomeranian var engang en slædehund og kan holde til meget mere end man lige umiddelbart skulle tro.

Dog er det meget vigtigt du ikke overtræner din Pomeranian, især hvis det er en hvalp.

Det gælder alle aldre, at for meget motion kan tære på den lille krop og eksempelvis påvirke knæ og hofter, så hvis du er ude 7-8 timer om dagen, hvor din Pomeranian skal kunne følge med, er det altså ikke den rette hund til dig.
 
Mental stimulering er også meget vigtigt når du anskaffer dig en Pomeranian. Det er nemlig en utrolig klog hund og har især gode egenskaber indenfor agility, da en pomeranian er yderst ivrig efter at lære. Derfor kan du med fordel gå til agility træning med din Pomeranian, men du kan også lave udfordringer og sjove aktiviteter derhjemme for at stimulere din hund.

 
Sådan opdrager du din Pomeranian

Som alle andre hunde, er de første 4 måneder af en Pomeranians liv ekstremt vigtige, for hvordan den vil se på verdenen resten af dens liv.

Du skal derfor som hvalpeejer til en Pomeranian sørge for, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, ellers får du højest sandsynligt ikke en velafbalanceret voksen hund, men derimod en stresset en af slagsen.

Denne proces kaldes for socialisering.

På trods af dens lille størrelse, er en Pomeranian, som tidligere nævnt, en meget dristig og modig hund. Dette gør dem meget sjove at interagere med, men kan også føre til "Small Dog Syndrome."

Med små hunde har vi mennesker en tendens til at tillade en masse dårligt opførsel, som vi aldrig ville tillade en større hund.

Hvis du tillader din pomeranian at opføre sig dårligt, blot fordi den er lille, tror den lille hund at den kan styre showet og slippe afsted med hvad som helst.

Derfor skal du som ansvarlig hundeejer til en pomeranian, fra start sætte grænser for den lille hund.
 

Ved opdragelse af en pomeranian, bør du i stedet arbejde ud fra følgende 4 punkter:

 • Tålmodighed
 • Fastholdelse
 • Belønning
 • Konsekvent

 
Kendte sygdomme hos en Pomeranian

Som udgangspunkt er en Pomeranian en sund og rask hunderace, men på grund af at der er blevet avlet så meget på racen således at den har forandret sig meget, er der nogle ting du som hundeejer skal være opmærksom på i forhold til din Pomeranians helbred.

Som en del andre små hunderace, har Pomeranianen tendens til at have tilbageholdte mælketænder, det vil sige at en Pomeranian ikke altid taber sine mælketænder naturligt, og dermed giver plads til de nye tænder der skal vokse ud.

Du bør derfor være opmærksom på dette, normalt taber en hvalp sine mælketænder i alderen 3-7 måneder. Taber din Pomeranian ikke sine mælketænderne, skal disse fjernes hos dyrlægen, således at der ikke dannes en dobbeltrække af tænder.
 
Allergier: Nogle Pomeranier kan lide af en række allergier, lige fra kontaktallergier og fødevareallergier. Hvis din pomeranian slikker sine poter eller gnider ansigtet meget, bør du få hunden kontrolleret af din dyrlæge.

Epilepsi: Nogle pomeranier udvikler epilepsi og har anfald. Hvis din pomeranian har anfald, så tag den til dyrlægen for at finde ud af  hvilken behandling der er passende.

Øjenproblemer: Pomeranians er tilbøjelige til forskellige øjenproblemer, herunder katarakter, tørt øje (keratoconjunctivitis sicca) (tørhed i hornhinden og bindehinden) og tårekanal problemer. Disse problemer forekomme oftest hos unge hunde og kan føre til blindhed, hvis de ikke behandles. Kontakt din dyrlæge hvis du oplever rødme, ardannelse eller overdreven riven.

Hoftedysplasi: Hoftedysplasi forekommer lejlighedsvist hos pomeranier. Mange faktorer, herunder genetik, miljø og kost, menes at bidrage til denne deformation af hofteleddet. De fleste pomeranier er normalt i stand til at leve normale og sunde liv, i modsætning til nogle af de store racer.

Legg-Perthes sygdom: Dette er en anden sygdom, der involverer hofteleddet. Hvis din Pomeranian har Legg-Perthes, bliver blodtilførslen til lårbenet reduceret, og knoglen, som forbinder bæklen, begynder at opløse. Normalt forekommer de første tegn på Legg-Perthes, når hvalpe er 4 til 6 måneder gamle. Kvalificerede dyrlæger kan udføre en operation for at fjerne det syge lårben, og din Pomeranian hvalp er normalt smertefri bagefter.

Patellar Luxation: Dette er et meget almindeligt problem for pomeranier. Patella er knæskallen. Luxation betyder dislokation af en anatomisk del patellar luxation er, når knæleddet (ofte et bagben) glider ind og ud af sted, hvilket forårsager smerte dog lever mange hunde et relativt normale liv på trods af denne tilstand.


En Pomeranians gennemsnitsalder

En pomeranian bliver oftest mellem 12 - 16 år.


Hvordan ser en Pomeranian ud?

En Pomeranian er kendetegnet ved at ligne en lille omvandrende bamse, hunden har en karakteristisk pels, og et kækt smil. Begge køn er cirka 18 - 30 cm i ryggen. Både hanner og hunner vejer typisk 2-3 kg.

Pelsens findes i flere forskellige farver:

 • Sort
 • brun
 • hvid
 • orange
 • ulvegrå
 • creme
 • creme-zobel
 • orange-zobel
 • black and tan
 • broget

 
Pleje af en Pomeranian

En Pomeranian er kendetegnet med en stor flot pels med underuld, derfor kræver en Pomeranian altså en del pelspleje. Dette er noget af det du bør overveje inden anskaffelsen af en Pomeranian, da den flotte pels bestemt ikke holder sig selv, du bør som minimum børste din Pomeranian 2 gange om ugen.
 
På trods af den store flotte pels, kræver en Pomeranian ikke meget andet pleje, og den pelsen skal sjældent vaskes. En Pomeranian lugter sjældent af hund, som det ellers ofte ses hos andre racer. Du kan med fordel starte pelsplejen af din Pomeranian fra en tidlig alder, og gerne ofte. På den måde, kan du gøre det til en hyggelig stund for både din Pomeranian og dig. Det er meget vigtigt, at du ikke giver din Pomeranian dårlige eller smertefulde oplevelser under børstningen, men del hellere totterne op i mindre bidder. Du bør rose, kæle og belønne din Pomeranian når den skal tilvænnes pelspleje.


Historien om racen Pomeranian

Pomeranian er en af de hunderacer der kan spores længst tilbage i tiden. Dengange var de kendt som ulvehunde og senerehen spidshunde. Racen stammer fra den middelstore spidshund som blev indført til Pommern i Tyskland, men dengang var det en betydelig anden hund.

En Pomeranian var meget større end dem der ses i dag, og vejede omkring 15 kg. Hunden blev brugt til slædekørsel, som hyrdehund samt til at bevogte hjemmet.

I 1767 blev nogle spidshunde importeret til England af dronning Charlotte, men hunden faldt ikke i god jord, da den ikke egnede sig til jagt og på trods af at hunden havde et stort hjerte, var livlig og intelligent var racen for stor som selskabshund.

100 år senere blev hunden dog datidens mest populære selskabshund, dronning Victoria af England valgte nemlig at tage nogle af hundene med hjem fra en ferie i Italien, hvor hun derefter begyndte at avle på de mindste af dem. Senere udstillede hun dem, og de blev derfor populære blandt de velhavende europæiske familier.

I 1870 blev Pomeranian anerkendt af den engelske kennel klub, den første udstilling for spidshunde under 5 kg. blev holdt i 1888 i England.


Er du og racen Pomeranian et godt match?

En Pomeranian er en fantastisk hund, men du bør sætte dig godt ind i racens behov før anskaffelsen. Da en Pomeranian er så intelligent kræver det altså en selvsikker og konsekvent hundeejer, ellers vil den lille uldtot hurtigt have sat dagsordenen derhjemme.


3 spørgsmål, som du bør stille dig selv inden du vælger at afskaffe en Pomeranian:

 1. Har du den fornødne tid til at opdrage din Pomeranian og socialisere den fra tidlig alder?
 2. Er alle i husstanden over 10 år?
 3. Har du tid til at pleje din lille pelstot flere gange om ugen?
   

Kan du svare ja til ovenstående, så kan du med god sandsynlighed skabe et dejligt liv for denne lille charmetrold.

 

Held og lykke!

Copyright Gipote.dk - Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

Powered by Froala Editorarrow


Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

Image
pomeranian, hund, 4 år

Vi må desværre finde nyt hjem til vores Pomeranian, Chanel. Vi vælger rette match til Chanel. Useriøse henvendelser frabedes. Hun er født i januar 2015, er orange/rød, vejer omkring 3,3 kg, og med Sta...

Alder 4 år
9330 Dronninglund
Image
Pomeranian D kuld (DKK hvalpe)

3 skønne han hvalpe med DKK stamtavle. Billederne af hvalpene er taget lørdag d. 14/9-2019. Vedhæftet: Billeder af forældre og stambog med billeder Billeder af de 3 hvalpe Far e...

Alder
9293 Kongerslev
Image
Pomeranian

Muddi og Loppen skal formidles sammen. De har boet sammen hele deres liv og bruger hinanden rigtig meget. De er indleveret fordi tidligere ejer er gået bort, og hundene blev fundet alene i huset. Det ...

Alder 7 år og 1 uge
9320 Hjallerup
Image
Pomeranian

Muddi og Loppen skal formidles sammen. De har boet sammen hele deres liv og bruger hinanden rigtig meget. De er indleveret fordi tidligere ejer er gået bort, og hundene blev fundet alene i huset. Det ...

Alder 9 år og 11 måneder
9320 Hjallerup
Image
Pomeranian Richard

Parring tilbydes Looking for a girl Male pomeranian Name - Richard , 3 years old Weight- 4 kg Have all necessary vaccines For more information, please contact me

Alder
7830 Vinderup
Image
pomeranian, hund, 5 mdr.

Useriøse henvendelser frabedes Har oprettet denne annonce da vi søger en god. og venlig famillie til vores elskede Cookie Cookie er en meget tillidsfuld og omsorgsfuld hund. Hun elsker at lege, nusse...

Alder 5 mdr.
3000 Helsingør
Image
pomeranian, hvalpe, 8 uger

ADVARSEL Overload af lækkerhed. Vi er en flok ret lækre bjørne , der er så klar til vores nye forever hjem Vi er til kærlighed , leg og en go lang middagslur. Vi har hygget med katte, børn og andre h...

Alder 8 uger
8870 Langå
Image
Pomeranian/papillon/schipperke, hvalpe, 9 uger , salgklar Nu

Hej . Vi er 3 små bamser der søger ny familie. 1 tæve og 2 hanner. Vi er 9 uger og salgsklare nu. Vi er vaccineret, chippet, fået sundhedstjek og bog. Vi har ligeledes fået 3x ormekur. Vores mor er po...

Alder 9 uger
4400 Kalundborg
Image
Pomeranian, hund, 2 år

Pomeranian han hund med stambog tilbydes til parring. Han er udstillet, pattella tjekket,. har erfaring og har styr på hvad han skal. Vægt: 2,5 kg og 22,5 cm højt. Skriv for mere info og pris. DK1081...

Alder 2 år
8781 Stenderup
Ikke oplyst
Image
pomeranian, hvalpe, 8 uger , salgklar 2-11-2019

små pelsrige bamser , ægte. faderen med stamtavle . dejlige rolige hunde,. de gøer ikke , de spiser alt slags mad 3 forskellige farver , 2 hanner og 1 tæve . de bliver chippet og med sundhedsbog inde...

Alder 8 uger
6818 Ã…rre
Image
Pomeranian, tæve, hvalp, 12 uger

Vi bliver desværre nød til at finde et nyt hjem til vores lille pomeranian hvalp. Så vi søger et trygt og blivende hjem til hende. Hun er opvokset i vores stue, så hun er vant til dagligdagens lyde. ...

Alder 12 uger
8930 Randers Nø
Image
Pomeranian, flere hvalpe, 2 uger , m. stamtavle, salgsklar 2/12

Født d 7/10-2019 Salgsklare d 2/12-2019 . 3 tæver 1 dreng. Den mørkeste er hanhunden. 2 billeder a hver hvalp, de 2 sidste er hanhund :-) . Hvalpene vokser op i vores hus, og vil derfor være vant til ...

Alder 2 uger
6270 Tønder
Søg blandt 655 hunde og hvalpe, som er til salg lige her.

På Gipote, er vi er stolte af, at være Danmarks største portal for køb og salg af hunde og hvalpe. Ligegyldigt, om du søger en voksen hund, eller en hvalp, så er der stor chance for at du på Gipote finder dit nye nuttede familiemedlem. Vi har nemlig altid mere end 600 aktive annoncer med hunde til salg på gipote.dk

Er du faldet pladask for en hund, på en af vores annoncer, så vent ikke for længe med at tage kontakt til sælger. Der er nemlig mere end 100.000 besøgende hver måned, der søger efter en hund på Gitpote. Så chancen for at sælger allerede har kontakt til en anden potentiel køber af hunden, er altså tilstede.

Hundehvalpe til salg på Gipote.dk

Enig! Hvalpe er mega nuttede, søde og som oftest også ekstremt bløde. De får os til at grine, men af og til også til at græde. For de er samtidig ekstremt tidskrævende, ift. til en voksen hund. Hvis du er fast besluttet på, at du vil berige din familie med en hundehvalp? Så læs denne guide, for at give din nye hundehvalp og dig, den bedste start.

1. Nærhed

Husk på, at den lille hundehvalp lige er blevet taget fra din mor, søskende og vante trygge omgivelser. Derfor bør du give den en masse nærvær, som skaber tryghed

2. Søvn

En hvalp er oftest fuld af spilopper, men har ligesom en baby, brug for mere søvn end en voksen hund. Det bør derfor respekteres af alle familiemedlemmer (inklusiv børn) at hvalpen skal have fred, når den tager sig en lur. Når I skal sove om natten, så lad den gerne sove ved siden af din seng, og flyt med tiden dens hundekurv længere væk, hen mod den placering, hvor du gerne vil have at den til at sove. Du må aldrig lukke døren og lade den hyle alene bag en lukket dør - det får hverken du eller din hvalp noget godt ud af.

3. Socialisering

Oplevelser i de første 4 måneder af en hvalps liv, har meget stor indflydelse på hvordan hvalpen vil se på verdenen når den bliver ældre. Som hvalpeejer handler det derfor om, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, for at få en velafbalanceret voksen hund. Du bør derfor (selvfølgelig efter din hvalps tempo) præsenterer den for dens nye verden.

4. Renlighed

Et punkt, som virkelig kan få en voksen mand til at græde, er hvis renlighedstræningen ikke lykkes. Tippet er, at huske på, at din hvalp skal luftes (altså have adgang til at tisse / besørge) lige efter den har sovet, spist, drukket, leget, eller er blevet opstemt af en eller anden årsag. Typisk vil en hvalp tisse ca. én gang i timen i dagtimerne, og lidt mindre om natten. Husk! At det er dit ansvar at den kommer ud, og du bør derfor have fokus på at rose din hvalp, når den gør det, det rigtige sted, i stedet for at skælde ud hvis / når uheldet er ude.

5. Stimulering

En hvalp har ikke behov for lige så meget motion som en voksen hund. I stedet bør fokus være på at udfordrer dens sanser. Tænk på, at denne verden er helt ny for det lille pus. Lad den bruge sin næse, det er dens måde at udvide sin horisont på.En hvalp har ikke behov for lige så meget motion som en voksen hund. I stedet bør fokus være på at udfordrer dens sanser. Tænk på, at denne verden er helt ny for det lille pus. Lad den bruge sin næse, det er dens måde at udvide sin horisont på.

6. Sikkerhed

et der ikke må ske, kan ske. En sikkerhed, som ikke er i orden er skyld i at mange hvalpe mister livet. Kig derfor efter farer i dit hus, rum efter rum - tjek om den kan løbe hjemmefra? Har du stejle trapper, som den kan falde ned af? Kan den bide i el-ledninger eller få fat i kemikalier?

7. Træning

Du kommer ikke udenom at din hvalp sikkert vil grø, springe op, bide, stikke af osv. Den er ikke født med viden om, hvad den må og ikke må. Derfor er det dit job at lære den, hvad der er god- og dårlig opførsel. Fokus bør ikke være at skælde din hundehvalp ud, men i stedet at rose den, når den gør noget godt, og sige ‘’Nej!’’ eller ignorer den når den gør noget dårligt. Hvalpetræning kan helt klart også anbefales.

8. Alene-hjemmetræning

Når du begynder på alene-hjemmetræning, så sørg for at din hundehvalp har tisset af og er blevet aktiveret inden, du starter. Lad din hvalp være et sted i hjemmet hvor den er tryg, tænd evt. radioen og giv den en tyggepind til at aflede dens opmærksomhed - og gå så væk fra den et par minutter. Gentag alene-hjemme træningen i få minutter flere gange dagligt, og øg som dagene skrider frem, langsomt antallet af minutter.

Hunde til salg op Gipote.dk

En voksen hund kræver ikke helt det samme arbejde som en hvalp. Ikke sagt, at det er legende nemt, at få en ny hund - for det er selvfølgelig også en omvæltning for en voksen hund at skifte hjem. Hvis du er fast besluttet på, at du vil berige familien med en voksen hund? Så læs denne guide, for at give din nye hund og dig, den bedste start.

1. Ro

De første par dage, skal hunden have ro og lov til at falde til. Du bør derfor ikke med det samme slæbe din nye hund med til fætter og kusine fest, eller lade den blive overfaldet af børnenes legekammerater.

2. Nærhed

I stedet har din nye hund brug for nærhed, fra dig og dens andre nye familiemedlemmer. Gå derfor ikke for langt væk fra den i mere end et par minutter, og giv den al den kærlighed den har brug for.

3. Nattesøvn

Når I skal sove om natten, så lad den endelig sove ved siden af din senge, ligesom du ville gøre med en hvalp. Du kan med tiden flytte dens hundekurv længere væk, hen mod den placering, som du gerne vil have at den skal sove. Du må heller aldrig med en voksen hund lukke døren og lade den hyle alene bag en lukket dør - det får du intet ud af.

4. Hund i forvejen?

Har du hund i forvejen, så bør nye og gammel hund mødes et neutralt sted. Altså uden for hjemmet, inden du tager din nye hund ind på din ‘’gamle hund territorium’’.

5. Træning

Der kan være stor forskel på, hvad din nye hund måtte hos tidligere ejer og hvad den må hos dig. Skæld derfor ikke din nye hund ud når den gør noget forkert, men i stedet rose den, når den gør noget godt, og sige ‘’Nej!’’ eller ignorer den når den gør noget dårligt.

Hvilken hund passer til mig?

At udvide familien med en hund, er som du nok ved, ikke det samme som at købe et nyt playstation spil, en barbiedukke, symaskine, bil, cykel m.v. Nej, det er et ægte levende væsen, som skal have det godt og forhåbentligt leve sammen med dig og resten af familien, til døden skiller jer ad.

Derfor er det vigtigt, at vælge den rigtige hund fra start. Vi mennesker har forskellige livsstile (gudskelov for det), men det betyder altså, at ud fra den livsstil som du lever, så vil du være i stand til at give én gruppe hunde et fantastisk liv, mens en anden gruppe hunde vil trives mindre godt, med dig som ejer.

Derfor bør du gøre dig nogle tanker inden du går i gang med at søge efter din nye firbenede ven, i stedet for at lade dig smelte over den første nuttet våde snude du ser. For når først du har skrevet under på købskontrakten, og præsenteret vuffi for sit nye hjem, så ‘’bør’’ der ikke være nogen vej tilbage. :-)

Tænk derfor inden på:
 • Skal det være en voksen hund, eller en hundehvalp?
 • Skal det være en stor, mellem eller lille hund?
 • Skal det være en aktiv eller rolig hund?
 • Skal det være en hund som er god med børn?
 • Skal det være en hund med nem pelspleje?
 • Osv. osv.

Eller vend den om:
 • Hvad meget tid har jeg til min hund?
 • Hvor aktiv vil jeg være med min hund?
 • Hvor længe skal min hund være alene hjemme?
 • osv. osv.

Ovenstående er blot eksempler. Der er massere af spørgsmål, som du kan stille dig selv, når valget står på at finde et nyt firbenede familiemedlem.

DERFOR! Når du falder for en hund eller hvalp på Gipote.dk, bør du derfor altid tjekke op på racens kendetegn, for at sikrer at du og hunden er et match. Trykker du på en race på denne side, så kan du eksempelvis læse nærmere om den enkelte races kendetegn, lige under annoncerne.

Vores mest populære hunderacer netop nu er: Fransk Bulldog – Bomuldshunden Coton de Tulear – Shih Tzu - Golden Retriever - Bichon Havanais - Pomeranian


God fornøjelse og held og lykke!

Gipote Teamet