Pomeranian

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Pomeranian.

På Gipote har vi salgsannoncer med racen Pomeranian, som er kendt for at være en lille vagtsom hund, der er yderst intelligent og med en stor personlighed. 

Ønsker du at købe en Pomeranian, så skal du blot scrolle ned over siden her og vi tør næsten love dig, at du vil blive forelsket.

Læs mere om racen Pomeranian.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Pomeranian

  Dejlige glade venlige og flotte happypomser pomeranian søger gode blivende hjem

  Alder
  7700 Thisted
  Image
  Pomeranian, hund, 12 mdr.

  Tilbud til avl. <b>Oplysninger:</b> Racer: Pomeranian Alder: 12 mdr. Type: Hund

  Alder 12 mdr.
  4000 Roskilde
  Image
  Pomeranian, hvalpe, 2 uger , salgklar 28-12-20

  De skønneste Pomeranian hvalpe sælges til kærlige blivende hjem med god tid til en lille hvalp. Der er 3 hanner og 1 enkelt tæve. Prisen for en han er 12000 kr. Prisen for tæven er 13000 kr. De er opv...

  Alder 2 uger
  4690 Haslev
  Image
  Pomeranian, hvalpe, 5 mdr.

  Ren pomeranian hvalpe : en han og tæve de er sunde og raske er fra juni 2020. Har alle sine vaccine. Søger et hjem til dem hvor den kan få masser af kærlighed og omsorg. KUN seriøse henvendelser tak 2...

  Alder 5 mdr.
  8381 Tilst
  Image
  Pomeranian

  Alder 6 uger
  4800 Nykøbing Falster
  Image
  Papillon/pomeranian, hvalpe, 6 uger , salgklar 13/12-20

  Kuld på 4 hvalpe født d. 9/10. To hunner og to hanner. Faren er ren papillon og moren er papillon/pomeranian. Hvalpene bliver sundhedstjekket, vaccineret. chippet og ormekur behandlet inden salg. ...

  Alder 6 uger
  4700 Næstved
  Image
  pomchi, pomeranian og chihuahua, hvalpe, 8 uger

  2 små langhårede pomchi hvalpe søger kærlige hjem. Neo - hvid/chokolade Albin - hvid/sort. Hvalpene har fantastiske temperamenter og er glade for alt og alle. De sælges med sundhedsbøger fra dyrlægen...

  Alder 8 uger
  4800 Nykøbing F
  Image
  Pomeranian/westie, hvalpe, 12 uger , salgklar Dags dato

  Hvalp, han, 12 uger sælges. Blandingshvalp, halv pomeranian, halv west highland terrier, avlet, født og opvokset i dansk hjem i et kuld på 3 hvalpe. Han vejer aktuelt 1900 gram. Han er en glad og ener...

  Alder 12 uger
  7400 Herning
  Image
  Pomeranian, hund, 11 mdr.

  Her er Diesel – en lækker og kærlig pomeranian (4/5-dele) blanding. Diesel er 10 måneder (født den 7/1-20) og er fuld vaccineret. Diesel er en glad, kvik, aktiv, tillidsfuld og meget kærlig dreng, der...

  Alder 11 mdr.
  3540 Lynge

  Køb eller sælg en Pomeranian på Gipote.dk 

  Står du i den situation, at du overvejer at købe, eller sælge din Pomeranian? 

  Så fortvivl ikke. På Gipote er du mere end velkommen, og det er uanset om du står overfor at skulle sælge, købe eller bare er inde og lure på racen.

  Skal du sætte din Pomeranian til salg, så spild ikke din tid på at læse dette afsnit, men scroll i stedet ned til næste afsnit, hvor du får et direkte link, til at oprette en gratis salgsannonce. 

  Hvis du derimod leder efter den perfekte hund, til din familie, så hæng på et øjeblik endnu. 

  På Gipote har vi mange salgsannoncer for al verdens hunderacer, også for racen Pomeranian. 

  Det kan både være for de som er 100% ægte med stamtavle, men også blandinger af Pomeranian. Fx være Pomeranian mixet med husky, chihuahua, papillon, malteser, spitz osv.

  Uanset om du er på udkig efter en lille puppy-hvalp fra 2020 eller en voksen, en han eller tæve, en sort-grå miniature, en hvid-gul teacup eller en Pomeranian i farven blue merle, som er større, så har du stor chance for at finde den på Gipote.

  Nogle har billige Pomeranian valper til salg, mens andre tager en højere pris for dem. Det er fx ikke usandsynligt at du kan finde en, som har sat sin Pomeranian hvalp til salg for 3000 kr. (data fra 2019)

  Sæt Pomeranian til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Dette afsnit er til dig, som ønsker at sælge din Pomeranian. Vil du gerne købe denne race, så hop videre til næste afsnit, da dette udelukkende omhandler salg. 

  Uanset om du er privat opdrætter eller driver en kennel, så er der plads til din annonce på Gipote - så velkommen til. 

  Det er endda gratis, at anvende vores platform med mindre du ønsker at købe ekstra markedsføring. Men nok om det for nu. 

  Det behøver du først tage stilling til, når du når til det punkt i oprettelseflowet - og der skal vi nok guide dig :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg fra opdrættere i hele Danmark, men vi kan desværre ikke garantere dig for at den helt rigtige hund for dig, er til salg i dit område lige nu. 

  Vi ville ønske vi kunne, men sådan er verden desværre ikke indrettet.  

  Af den årsag, anbefaler vi, at du altid starter med at gøre op med dig selv, hvor langt du er villig til at køre efter dit nye familiemedlem. Hvis du fx bor i Sønderjylland så kan det føles som noget af en rejse, at køre til København, Midtsjælland, Fyn, Sverige eller endnu længere - Oslo i Norge eller Bergen, hvor mange af dem bliver avlet. 

  Husk på, at det dog kun en enkelt køretur og det hele er sikkert glemt, ligeså snart får det lille nye vidunder med hjem. 

  Om så turen gik til Tyskland, Danmark eller Sverige så skal det hele nok gå. 

   

  Før du køber en Pomeranian

  Du kender sikkert Boo fra de sociale medier? Hvis ikke, så skal jeg hilse og sige, at du gået glip af noget - især hvis du har forelsket dig i denne race. 

  Boo er en Pomeranian, som har ekstremt mange følgere på sociale medier, såsom Instagram og Facebook. Det har han fordi, at hans ejer lægger nuttede billeder og små videoer op af ham, som mange mennesker elsker at se! 

  Mange falder mange for racen på grund af dens udseende, men du ved ligeså godt som jeg at det ikke er nok at se en nuttet hund og så tro, at alt bliver perfekt. Det er vigtigt at sætte sig ind i, om du er et match til denne race før du køber den. 

  Når du falder for en hund eller hvalp på Gipote.dk, bør du altid tjekke op på racens kendetegn, for at sikre at du kan leve op til dens behov. 

  Forhåbentligt skal i leve sammen til døden skiller jer ad, og derfor er det vigtigt at I matcher hinandens ønsker til livet. 

  Læs derfor nærmere om denne race i vores store hundeleksikon, for at blive klogere på racens kendetegn og behov, og vurdere derefter om det er nogle du kan opfylde.