Labrador Retriever

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Labrador Retriever.

Her kan du se smukke Labrador Retriever hunde og hvalpe, som er til salg på Gipote lige nu. 

Uanset om du søger en hvalp eller en voksen hund af denne race, så kan du med god sandsynlighed finde the perfect one, lige her.

Læs mere om racen Labrador Retriever.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Labrador Retriever

  Hvalpen er solgt

  Alder
  9690 Fjerritslev
  Image
  Labrador Retriever

  Post nr. 6600 Alder: 1 år d. 15 februar Race: labrador/berner sennen Han kan delvist med andre hunde, da han er lidt tilbageholdende, dog ved vi ikke om han kan med katte. Han er ikke vant til ...

  Alder 12 mdr.
  6600 Vejen
  Image
  Labrador Retriever

  Vi søger en brun labhvalp Max voksenvægt 35 kg helst i Jylland

  Alder 8 uger
  8600 Silkeborg
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador-blanding Farve: Black & Tan Køn: Hun Vægt: 27,5 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Søde, men meget forsigtige Britta er fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget to hunde, der har leve...

  Alder 1 år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador-blanding Farve: Gul Køn: Hun Vægt: 28,5 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Søde, men meget forsigtige og usikre Ghita er fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget to hunde, der har lev...

  Alder 1 år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador Retriever

  Fleur bliver moder til en række blandings hvalpe omkring den 1 juli 2020. Hun er en ren Brun Labrador med stamtavle. Hannen er Berner Sennen også med stamtavle. Vi sælger alle hvalpe der kommer, men v...

  Alder 8 uger
  2500 København
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador Farve: Sort Køn: Han Vægt: 28 kg Alder: 9 år Pris: 3000,00 Mere info følger: Dette dyr befinder sig hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding) Aftale...

  Alder 9 år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador, hvalpe, 8 uger , salgklar 30/7-2020

  Søde hvalpe efter gode og jagt glade forælter mor er gul bladning af gl dansk og f1 far er blanding af gl dansk og alm lap der er 2 brune prisen på dem er 10.000 for pigen og 8000 for drengen der er 4...

  Alder 8 uger
  4683 Rønnede
  Image
  labrador / bearded collie, hvalpe, 3 uger , salgklar 02.08.2020

  5 hvalpe, 3 hanner og 2 tæver (2 tæver reserveret) født 07. 06. 2020 sælges. Mor er 50% labrador, 50% bearded collie, far er 100% labrador. Begge forældre meget kærlige og aktive. Hvalpene starter kar...

  Alder 3 uger
  5943 Strynø
  Image
  Labrador/golden retriever, hund, 8 år , salgklar Nu

  Hej, jeg står desværre og skal af med min elskede Mille hund, det er efterhånden gået op for mig at jeg slet ikke har tiden til at give Mille, det hun har brug for. Mille er en aktiv hund, hun elsker ...

  Alder 8 år
  7160 Tørring
  Image
  Labrador hvalpe slagsklar 22/8-20

  Lørdag den 27/6 fik vi 11 skønne hvalpe, 3 tæver og 8 hanner. Mor er en lys labrador, som er vokset op hos os. Hun har et godt sind, velafbalanceret og er jagt og vand glad. Far er en gul labrador, ...

  Alder 8 uger
  6900 Skjern

  Køb eller sælg en Labrador Retriever på Gipote.dk 

  Vil du sætte din Labrador Retriever til salg, så vil du i næste afsnit få serveret et link, som fører dig direkte til vores gratis oprettelse af en salgsannonce. 

  Vil du derimod købe en hund af denne race? Så lad os her overbevise dig om, hvorfor du skal finde din kommende hund på Gipote. 

  Vi har et kæmpe kartotek af salgsannoncer, med stort set alle lovlige hunderacer i Danmark - hvilket gør os til Danmarks største site for køb og salg af hunde i DK. 

  Så ligegyldigt om du gerne vil købe en Labrador Retriever eller en anden race, kan vi helt sikkert finde et match til dig. 

  Vi får løbende nye annoncer ind, både fra private men også Labrador kenneler. 

   

  Sæt Labrador Retriever til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  For at starte en gratis oprettelse af en salgsannonce på Gipote skal du klikke her. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  I slutningen af oprettelsesflowet vil du blive spurgt ind til, om du vil tilkøbe ekstra markedsføring. Du vil kunne se fordele og priser derinde. 

  Det er kun et tilbud og derfor ikke noget du er nødsaget til at vælge, for at give din hund et godt nyt hjem - det giver blot nogle gode fordele. 

  Vi har undersøgt hvad de fleste søger efter, når de er på udkig efter at købe den helt perfekte Labrador Retriever. 

  De søger efter: gule, brune, sølv Labrador Retriever formel 1, blandings hvalpe, fx Labrador med en Golden Retriever mix Valper, Goldador hvalpe, gammeldags Labrador og familiehund. 

  Passer din hund ind i noget af ovenstående, så har du gode chancer for, at få en del henvendelser på din salgsannonce :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  I og med at Gipote er et online-site, så kan du finde hunde til salg fra hele Danmark, og nogle gange også fra Norge, Sverige og Tyskland. 

  Det er altså ikke kun hunde fra dit lokalområde, som du kan risikere at blive forelsket i. 

  Det kan betyde, at hvis du falder for en hund som bor længere væk, at du skal ud på en god køretur, for at hente den hjem. 

  Bor du fx i Sønderjylland, og falder for en hund fra København eller Næstved på Sjælland, så har du noget af en tur foran dig. 

  Vi kan dog ''næsten’’ love dig at køreturen er det værd. For når du først sidder med det dejlige pus i armene, så er dit hjerte solgt. 

   

  Før du køber en Labrador Retriever

  Labradoren er bygget til sport - den er muskuløs og atletisk, har en kort, pels, er venlig, ivrig, intelligent og har masser af energi. 

  Labrador Retrieveren skal gerne være i en familie som giver den massere af kærlighed og leg. Får den det, så lever den for at tjene sin familie.

  Her fik du en ultra kort beskrivelse af denne skønne race. Har du ikke allerede været inde og læse godt op på den? 

  Så gør både dig og din kommende hund den store tjeneste, at læse godt op på racen inden du køber den. 

  Ligesom mennesker er forskellige, så er hunde det også. Og hver enkelte hunderace har nogle helt bestemte kendetegn og dermed behov. 

  Der er fx nogle hunde, som er mere aktive end andre, nogle har brug for mere omsorg, nogle kan ikke gå på trapper osv. osv. 

  Med andre ord, så vil det sige, at du skal sikre dig at du og netop denne race kan skabe et godt liv for hinanden. For at hjælpe dig, har vi skrevet om Labrador Retrieveren i vores store hundeleksikon <- klik på linket hvis du er klar til at finde ud af om du og denne race er skabt til hinanden.