Labrador Retriever

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Labrador Retriever.

Her kan du se smukke Labrador Retriever hunde og hvalpe, som er til salg på Gipote lige nu. 

Uanset om du søger en hvalp eller en voksen hund af denne race, så kan du med god sandsynlighed finde the perfect one, lige her.

Læs mere om racen Labrador Retriever.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Labrador Retriever

  Hvalpen er solgt

  Alder
  9690 Fjerritslev
  Image
  Labrador, hund, 2 år , salgklar Nu

  Mød Viggo - den lækreste labrador ?? Viggo blev fundet på vejen der fører op til internatet - helt sikkert efterladt dér, for at vi skulle finde ham. Og han har uden tvivl haft et hjem! Han er en utro...

  Alder 2 år
  2770 Kastrup
  Image
  Labrador Retriever

  Vi søger en brun labhvalp Max voksenvægt 35 kg helst i Jylland

  Alder 8 uger
  8600 Silkeborg
  Image
  Labrador Retriever

  Hej. Hjælp Mille med et nyt hjem. MIlle er blanding af Labrador og Rottweiler, hun er 15 måneder gammel. Hun skal ud til et hjem hvor der altid er en hjemme hos hende, da hun er meget kontaktsøg...

  Alder 12 mdr.
  4200 Slagelse
  Image
  brun labrador, hvalpe, 2 uger , salgklar 28 okt

  det er 2 hanner,de er født 28 aug,der er billedere af forælderne bessi og brownie,de er uden stamtavle,men bliver vaccineret,chippet,ormekur osv. pris 8000 kr pr stk og der ligges 2000 kr i despositiu...

  Alder 2 uger
  9640 Farsø
  Image
  Labrador, hvalpe, 8 uger , salgklar 31.10.2020

  Vores dejlige kærlige familievenlige hund har fået de skønneste 9 hvalpe; 2 sorte og 7 brune. 5 tæver og 4 hanner. Moren er sort spinkel kvart F1 labrador, far brun gammeldags labrador. De blev født d...

  Alder 8 uger
  8680 Ry
  Image
  Labrador, hvalpe, 8 uger , salgklar 12/11

  Aya skal føde fra nu af. Har Termin idag. D 20/9 Afhentning ca 12/11 ( dato bliver rettet til efter fødsel ) Der er minimum 8 hvalpe. Efter scannings resultat . Vi kender ikke kønnene. Vi ønsker 200...

  Alder 8 uger
  2650 Hvidovre
  Image
  Labrador , hund, 3 år

  OBS! Hunden er ikke til salg. Han er en hanhund som er klar til sæddonor. Han er købt i New Zealand hvor vi boede på daværende tidspunkt. Han er ren race, dog er hans stambog blevet væk i vores rejse...

  Alder 3 år
  8960 Randers Sø
  Image
  Labrador Retriever

  Max er født og opvokset op på en gård i Skabæk sammen med 6 brødre. Hans mor er labrador og bull terrier 50/50% og faren er ren labrador. Max er 75% labrador og 25% bull terrier. Han er sort med e...

  Alder 10 uger
  5210 Odense nv
  Image
  Labradorhvalpe salgsklar 10 november 2020.

  Vores søde labrador fik 11 hvalpe d. 15. september. Kuldet der består af fire hanner og syv tæver er farvemæssigt blandet med fire sorte og syv brune. De er slagsklare d. 10 november og der er på nuvæ...

  Alder 2 uger
  2600 Glostrup
  Image
  Stabyhoun / Labrador F1, hvalpe, 1 uge , salgklar 17.11.2020

  Danmarks fineste hvalpe er blevet født – Fire hanner og fire tæver. En tæve er reserveret. Mor er Stabyhoun og far er F1 labrador begge med stamtavle. De er dejlige familiehunde, og har begge et god...

  Alder 1 uge
  8600 Silkeborg

  Køb eller sælg en Labrador Retriever på Gipote.dk 

  Vil du sætte din Labrador Retriever til salg, så vil du i næste afsnit få serveret et link, som fører dig direkte til vores gratis oprettelse af en salgsannonce. 

  Vil du derimod købe en hund af denne race? Så lad os her overbevise dig om, hvorfor du skal finde din kommende hund på Gipote. 

  Vi har et kæmpe kartotek af salgsannoncer, med stort set alle lovlige hunderacer i Danmark - hvilket gør os til Danmarks største site for køb og salg af hunde i DK. 

  Så ligegyldigt om du gerne vil købe en Labrador Retriever eller en anden race, kan vi helt sikkert finde et match til dig. 

  Vi får løbende nye annoncer ind, både fra private men også Labrador kenneler. 

   

  Sæt Labrador Retriever til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  For at starte en gratis oprettelse af en salgsannonce på Gipote skal du klikke her. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  I slutningen af oprettelsesflowet vil du blive spurgt ind til, om du vil tilkøbe ekstra markedsføring. Du vil kunne se fordele og priser derinde. 

  Det er kun et tilbud og derfor ikke noget du er nødsaget til at vælge, for at give din hund et godt nyt hjem - det giver blot nogle gode fordele. 

  Vi har undersøgt hvad de fleste søger efter, når de er på udkig efter at købe den helt perfekte Labrador Retriever. 

  De søger efter: gule, brune, sølv Labrador Retriever formel 1, blandings hvalpe, fx Labrador med en Golden Retriever mix Valper, Goldador hvalpe, gammeldags Labrador og familiehund. 

  Passer din hund ind i noget af ovenstående, så har du gode chancer for, at få en del henvendelser på din salgsannonce :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  I og med at Gipote er et online-site, så kan du finde hunde til salg fra hele Danmark, og nogle gange også fra Norge, Sverige og Tyskland. 

  Det er altså ikke kun hunde fra dit lokalområde, som du kan risikere at blive forelsket i. 

  Det kan betyde, at hvis du falder for en hund som bor længere væk, at du skal ud på en god køretur, for at hente den hjem. 

  Bor du fx i Sønderjylland, og falder for en hund fra København eller Næstved på Sjælland, så har du noget af en tur foran dig. 

  Vi kan dog ''næsten’’ love dig at køreturen er det værd. For når du først sidder med det dejlige pus i armene, så er dit hjerte solgt. 

   

  Før du køber en Labrador Retriever

  Labradoren er bygget til sport - den er muskuløs og atletisk, har en kort, pels, er venlig, ivrig, intelligent og har masser af energi. 

  Labrador Retrieveren skal gerne være i en familie som giver den massere af kærlighed og leg. Får den det, så lever den for at tjene sin familie.

  Her fik du en ultra kort beskrivelse af denne skønne race. Har du ikke allerede været inde og læse godt op på den? 

  Så gør både dig og din kommende hund den store tjeneste, at læse godt op på racen inden du køber den. 

  Ligesom mennesker er forskellige, så er hunde det også. Og hver enkelte hunderace har nogle helt bestemte kendetegn og dermed behov. 

  Der er fx nogle hunde, som er mere aktive end andre, nogle har brug for mere omsorg, nogle kan ikke gå på trapper osv. osv. 

  Med andre ord, så vil det sige, at du skal sikre dig at du og netop denne race kan skabe et godt liv for hinanden. For at hjælpe dig, har vi skrevet om Labrador Retrieveren i vores store hundeleksikon <- klik på linket hvis du er klar til at finde ud af om du og denne race er skabt til hinanden.