Labrador Retriever

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Labrador Retriever.

Her kan du se smukke Labrador Retriever hunde og hvalpe, som er til salg på Gipote lige nu. 

Uanset om du søger en hvalp eller en voksen hund af denne race, så kan du med god sandsynlighed finde the perfect one, lige her.

Læs mere om racen Labrador Retriever.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Labrador Retriever

  Hej. Hjælp Mille med et nyt hjem. MIlle er blanding af Labrador og Rottweiler, hun er 15 måneder gammel. Hun skal ud til et hjem hvor der altid er en hjemme hos hende, da hun er meget kontaktsøg...

  Alder 12 mdr.
  4200 Slagelse
  Image
  labrador, hvalpe, 1 uge , salgklar 1/1 2021

  Skønne brune labradorhvalpe og en enkelt sort hanhvalp (salgs klar 23/12). 5 hanhvalpe er tilbage, resten er reserveret. Hvalpene er af den gammeldags labradortype. De er chippet og har fået ormekur...

  Alder 1 uge
  4420 Regstrup
  Image
  Labrador/ podenco , hund, 5 år

  Pasha søger nyt hjem ?? Pasha (før hed hun Pasion) blev i marts 2019 adopteret til Danmark. ( Kolding ) Parret der adopterede hende, har ikke længere tiden til, at give Pasha det hun har brug for. Sm...

  Alder 5 år
  8721 Daugård
  Image
  Labrador , hvalpe, 9 uger

  De dejligste Labrador hvalpe leder efter deres nye hjem. Vi har 1 beige drenge og 1 beige piger, og 3 sort drenge. Hvalpene er børnevante, søde og legesyge, og utroligt glade for menneskelig kontakt :...

  Alder 9 uger
  4621 Gadstrup
  Image
  Labrador Retriever

  Lækker robust han, er nu klar til sin forever familie. Han er en nysgerrig, lærenem og meget legesyg. Han blev i mandags vaccineret, chipmærket og fik sundhedsbog.. Endvidere har han fået 2x ormeku...

  Alder 8 uger
  6800 Varde
  Image
  Labrador, hund, 7 mdr. , salgklar d. d-

  Sødeste labrador på snart 6 måneder. Begge forældre med stamtavle. Glad for alt og alle. Kan slappe af i sin kurv når hun er indenfor, og elsker katten i huset. Kan være alene hjemme uden problemer f...

  Alder 7 mdr.
  2880 Bagsværd
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador-blanding Farve: Sort Køn: Hun Vægt: 25,6 kg Alder: 1½ år Pris: 3000,00 Betty er en laber labrador-blanding, der lige nu er teenager og grænsesøgende, og tidligere ejer måtte erkende, a...

  Alder 1½ år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador, hanhund, hvalp, 7 uger , m. stamtavle, salgsklar 27/11-2020

  Der er 2 ledig hanner Forældrene er skønne familiehunde - der bringer daglig glæde og elsker jagt - begge retriever med glæde og iver alt fra land og vand. - DKK stamtavle - Sundhedstjek hos dyrlæge u...

  Alder 7 uger
  7800 Skive
  Image
  Labradormix, hund, 12 mdr.

  Theo har vi reddet fra et liv som lænkehund,Varna Bulgarien. Han er den gladeste,dejligeste dreng. Der elsker alt og alle. Han er kastereret,testet via blodprøve,chippet,vacineret og har EU pas Han...

  Alder 12 mdr.
  4250 Fuglebjerg
  Image
  Formel 1 labrador, hund, 2 år

  Er der nogen der har en Formel 1 hanhund, som kunne tænke sig at blive den stolte far til Calis hvalpe? Gerne en i omegnen, så de kan mødes lidt inden næste løbetid (om ca. 8 måneder). Der følger selv...

  Alder 2 år
  2600 Glostrup

  Køb eller sælg en Labrador Retriever på Gipote.dk 

  Vil du sætte din Labrador Retriever til salg, så vil du i næste afsnit få serveret et link, som fører dig direkte til vores gratis oprettelse af en salgsannonce. 

  Vil du derimod købe en hund af denne race? Så lad os her overbevise dig om, hvorfor du skal finde din kommende hund på Gipote. 

  Vi har et kæmpe kartotek af salgsannoncer, med stort set alle lovlige hunderacer i Danmark - hvilket gør os til Danmarks største site for køb og salg af hunde i DK. 

  Så ligegyldigt om du gerne vil købe en Labrador Retriever eller en anden race, kan vi helt sikkert finde et match til dig. 

  Vi får løbende nye annoncer ind, både fra private men også Labrador kenneler. 

   

  Sæt Labrador Retriever til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  For at starte en gratis oprettelse af en salgsannonce på Gipote skal du klikke her. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  I slutningen af oprettelsesflowet vil du blive spurgt ind til, om du vil tilkøbe ekstra markedsføring. Du vil kunne se fordele og priser derinde. 

  Det er kun et tilbud og derfor ikke noget du er nødsaget til at vælge, for at give din hund et godt nyt hjem - det giver blot nogle gode fordele. 

  Vi har undersøgt hvad de fleste søger efter, når de er på udkig efter at købe den helt perfekte Labrador Retriever. 

  De søger efter: gule, brune, sølv Labrador Retriever formel 1, blandings hvalpe, fx Labrador med en Golden Retriever mix Valper, Goldador hvalpe, gammeldags Labrador og familiehund. 

  Passer din hund ind i noget af ovenstående, så har du gode chancer for, at få en del henvendelser på din salgsannonce :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  I og med at Gipote er et online-site, så kan du finde hunde til salg fra hele Danmark, og nogle gange også fra Norge, Sverige og Tyskland. 

  Det er altså ikke kun hunde fra dit lokalområde, som du kan risikere at blive forelsket i. 

  Det kan betyde, at hvis du falder for en hund som bor længere væk, at du skal ud på en god køretur, for at hente den hjem. 

  Bor du fx i Sønderjylland, og falder for en hund fra København eller Næstved på Sjælland, så har du noget af en tur foran dig. 

  Vi kan dog ''næsten’’ love dig at køreturen er det værd. For når du først sidder med det dejlige pus i armene, så er dit hjerte solgt. 

   

  Før du køber en Labrador Retriever

  Labradoren er bygget til sport - den er muskuløs og atletisk, har en kort, pels, er venlig, ivrig, intelligent og har masser af energi. 

  Labrador Retrieveren skal gerne være i en familie som giver den massere af kærlighed og leg. Får den det, så lever den for at tjene sin familie.

  Her fik du en ultra kort beskrivelse af denne skønne race. Har du ikke allerede været inde og læse godt op på den? 

  Så gør både dig og din kommende hund den store tjeneste, at læse godt op på racen inden du køber den. 

  Ligesom mennesker er forskellige, så er hunde det også. Og hver enkelte hunderace har nogle helt bestemte kendetegn og dermed behov. 

  Der er fx nogle hunde, som er mere aktive end andre, nogle har brug for mere omsorg, nogle kan ikke gå på trapper osv. osv. 

  Med andre ord, så vil det sige, at du skal sikre dig at du og netop denne race kan skabe et godt liv for hinanden. For at hjælpe dig, har vi skrevet om Labrador Retrieveren i vores store hundeleksikon <- klik på linket hvis du er klar til at finde ud af om du og denne race er skabt til hinanden.