Engelsk Bulldog

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Engelsk Bulldog.

Her er en oversigt over alle de Engelske Bulldogs, som er til salg på Gipote lige nu. 

Bemærk, at denne side kun viser salgsannoncer for Engelsk Bulldog hunde og hvalpe og ikke for Old Engelish Bulldog. Den har sin egen kategori lige her. 

Læs mere om racen Engelsk Bulldog.

Scroll endelig ned og se de smukke Engelske Bulldog hunde og hvalpe, som du har mulighed for at købe, lige nu. arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Engelsk bulldog, hund, 2 år , salgklar dags dato

  Det er med stor sorg at vi skal af med vores engelsk bulldog tæve, hun har stamtavle og hun er IKKE steriliseret. Hun er rigtig god til børn og andre hunde. Ring for mere info. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  5330 Munkebo
  Image
  engelsk bulldog, hund, 5 år

  engelsk bulldog han 5 år tilbydes til avl. uden tavle. sund og rask gode øjne gode luftveje albuer 0 hofter B rigtig god sæd pris 2000 kr. + 1000 kr PR hvalp skal der køres kommer der tranport oveni....

  Alder
  4200 Slagelse
  Image
  Engelsk Bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 15/7-2024

  Smukke hvalpe af præmiehunde. Mor: Nala Schønemann Good Girl Gone Bad. Far: Pepper Bullystile privat promice. som er den mest vindende han de sidste 5 år. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  3650 Ølstykke
  Image
  Engelsk Bulldog, hund, 3 år , salgklar Straks

  . <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  3650 Ølstykke
  Image
  OEB(Old Engelsk Bulldog), hund, 3 år

  Det er med blødende hjerter at, vi må skille os af med vores 2 kærligheds klumper. Pga. Ændret bolig situation, har vi desværre ingen anden mulighed. Der er tale om Albert på 3 år ((Han)(fawn farvet)...

  Alder
  7323 Give
  Image
  Engelsk Bulldog, hvalpe, 12 uger

  Vi søger rette hjem til vores lækre dreng Robin. Vi har dsv elendigt signal på ejendommen, rette match er vigtigt for os så bedste løsning er at sende lidt om jer selv. og hverdag på sms. Han er en s...

  Alder
  7600 Struer
  Image
  Old english bulldog, hund, 2 år

  Det er med blødende hjerter vi skal af med vores bedste ven Alba er en old english bulldog - 2 år Farve white - brown - brindle Stamtavle EKC Ca. 25 kg Alba er en glad og social hygge hund. Hun els...

  Alder
  7323 Give
  Image
  Old engelske bulldog, hvalpe, 1 uge

  Old engelske bulldog hvalpe søger nye blivende hjem. De er klar om om 7 1/2 uge. Der er 3 piger og 4 drenge. De er med stamtavle. Reservation af hvalp 5000 kr. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  9352 Dybvad

  Køb eller sælg en Engelsk Bulldog på Gipote.dk 

  Bemærk, at der findes den Engelske Bulldog og Olde English Bulldog. Engelsk Bulldog er en FCI anerkendt race, det er Old Engelsk Bulldog ikke - i hvert fald ikke endnu. 

  På Gipote kan du købe begge ‘’racer’’, men for god ordens skyld, så ligger de i hver deres kategori, da der ovenikøbet er relativt meget forskel på dem, afhængig af hvem du spørger. 

  Vi kan ofte hjælpe dig med at finde din drømmehund, uanset hvad du søger. VI har fx løbende annoncer med Miniature Engelske Bulldog til salg i København og andre steder rundt om i landet. I alle farver, som fx brun eller blue, som en del søger efter. 

  Du kan også via os, få skabt kontakt til både private og Engelsk Bulldog kenneler. 

  Vil du sætte din Engelsk Bulldog til salg, så scroll ned til næste afsnit og tryk på linket, der med det samme fører dig over på vores side, hvor du nemt og gratis kan oprette en salgsannonce. Skal hilse og sige, at det er hurtigt og nemt! :-)

  Sæt Engelsk Bulldog til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Klik her, og kom straks i gang med at sætte din Engelsk Bulldog til salg. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  Hvis du har brug for, hurtigt at finde et nyt hjem til din hund, så tilbyder vi dig, at tilkøbe ekstra markedsføring. 

  På den måde kommer din annonce længere ud til potentielle købere. Det skal siges, at det står dig frit for, om du vil vælge ekstra marketing til eller fra. 

  Er du i tvivl om hvad din hund skal koste, så kan du med fordel lure på de nuværende annoncer med racen til salg, for at finde en som minder om din egen - på den måde vil du kunne nærme dig en fair pris.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde i hele Danmark, og da vi er en online hunde salgsportal, dækker vi et stort geografisk område: Jylland, Sjælland, Fyn, Bornholm og andre mindre øer. I ny og næ kommer der også salgsannoncer ind fra fx Tyskland, Sverige og Norge.  

  Er du på udkig efter en hundehvalp, så kan du både finde hvalpe som er Engelsk Bulldog blanding og dem som har stamtavle. 

  Det skal siges, at du også sagtens kan finde en voksen Engelsk Bulldog, som du stadig vil få et ligeså tæt forhold til, som var det en hvalp. 

   

  Før du køber en Engelsk Bulldog

  Engelsk Bulldog, mini bulldog, ja kært barn har mange navne. 

  Inden du køber en hund af denne race, så gør du klogt i at få noget Engelsk Bulldog info. Selvom det er fantastiske hunde, som også vil kunne fungere som familiehunde, så er det vigtigt at du finder frem til om du og racen er et match. 

  Alle hunderacer har nogle specielle behov. Nogle er ekstremt aktive, andre har brug for ekstra fokus på opdragelse, nogle kan ikke lide at være alene for længe osv. osv. 

  Det er dit ansvar at sikre dig, at du og en racen Engelsk Bulldog er et match - inden du køber den. 

  For at hjælpe dig, har vi lavet et stort hundeleksikon, som du bliver sendt videre til, hvis du klikker på linket. Her kan du nemt finde frem til, om racen passer ind i dit liv. 

  Og endnu, vigtigere om du kan give den et rigtig godt hundeliv, som den helt sikkert fortjener.