Oprettet 2. juli 2024

Golden Retriever, 1 dejlig tæve fra stue-opdræt til salg, Salgsklar 28/7-24

Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
28. juli 2024
Placering
Placering
8543 Hornslet
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi er så heldige, at vores Golden Retriever Zelda fik 7 dejlige hvalpe den 2. juni 2024. Alle hvalpe er helt hvide og de vokser op i vores køkkenalrum som en del af vores familie. De blev født 2. juni 2024 og er klar til nye familier 28. juli 2024. Der er 4 tæver og 3 hanner og der er nu 1 tæve, der mangler nyt hjem, da en familie er sprunget fra.
Man vælger ikke selv hvalp; vi får hjælp af en hvalpe-tester til at vurdere hvilke hvalpe, der passer til hvilke familier.
Vi glæder os til at tilbringe 8 uger herhjemme med hvalpene i vores køkkenalrum. Vi er hjemme med dem i hele perioden. Hvalpene er et resultat af naturlig parring, og de er født naturligt her hos os. Hvalpenes far er Kennel GoldenMermaid's Murray Hill "Sammy".
Hvalpene forventes at blive fantastiske familiehunde, og vi beholder selv en af guldklumperne. Vi laver både sansestimulering samt basal miljø- og lydighedstræning i hele perioden, hvor hvalpene er med os. Vi forventer, at du/I som kommende ejere fortsætter med træning.
Begge forældre er sunde med bedst mulige bedømmelser i hofte, skuldre og albuer. De har gode sind, er rolige, familievenlige hunde, der er klar til leg, træning og hygge.


1000 tak til Christina fra Kennel GoldenMermaid for at være vores mentor.

Ring eller skriv gerne ved interesse. Vi vil gerne møde jer, og besøg er velkomne.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;