Oprettet 4. juni 2024

Labrador Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
24. juli 2024
Placering
Placering
7970 Redsted
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Gammeldags labrador hvalpe født den 29. maj, klar til at flytte hjemmefra den 24. juli.

Vores hund Perle har født 3 fantastiske brune labrador hvalpe, far har stamtavle og har gode jagt gener, mor har ikke stamtavle men hendes mor og far kender vi. Begge forældre er 6 år og har altid været sunde og raske.
Der er 1 pige og 1 dreng tilbage.

Hvalpene kommer til at vokse op de første 8 uger hos os inde i stuen og når de er gamle nok, kommer de ud og bruge deres krudt i haven med leg og glade dage. Hvalpene bliver vant til både voksne og børn i forskellige aldre, støvsuger, alle hverdagens lyde og hvad vi ellers finder på. Hvalpene vil dagligt være i hænder så de bliver trygge og tillidsfulde ved afrejse.

Perle er en meget mild og tillidsfuld hund, som altid har været nem at have med at gøre og opdrage på uden unoder. Perle havde for 3 år siden et kuld hvalpe af 7 stk. og tilbagemelding fra alle familier er fantastisk familie hunde, som fungerer med alle og indgår i familiernes vidt forskellige hverdage.

Hvalpene er naturligvis passet med ormekur, vaccination, chip, sundhedsbog osv. inden de kommer ud i deres nye familie. Den kommende familie er velkommen til at komme på besøg hos os og hvalpene, så der er mulighed for at se dem i deres hverdag her hos os de første uger og samtidig knytte det første bånd med hvalpen.

Jeg har sommerferie de sidste 3 uger hvalpene skal være her inden de skal videre ud i verden.

Vi forbeholder os retten til at vælge den helt rigtige familie til hvalpene, da det er vigtigt for os at de i vores øjne får det bedste hjem! Hvis vi finder et match, betaler man 3000 kr. i depositum når man vælger hvalpen, og resten ved afhentning, depositum refunderes ikke ved fortrydelse.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;