Oprettet 27. maj 2024

Chihuahua

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 4000 kr.
Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Lysebrun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. maj 2024
Placering
Placering
4850 Stubbekøbing
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Til min kommende ejer, Børnefamilier er udelukket..

Mit navn er Diesel, jeg er en han-hund på 2år..

Jeg ved det er med blødende hjerte, at min madmor bliver nød til at skille sig af med mig.
Men jeg er ikke særlig begejstret for min “lillesøster” (madmors datter) på 1,5 år og andre børn der er for vilde omkring mig.
Jeg har aldrig bidt nogen, men jeg napper ud efter børnene når de er for voldsomme for at sige fra.. Jeg kan finde på det samme med min mor eller andre voksne, hvis jeg bliver utilpas ved den situation jeg befinder mig i.

Jeg er sund og rask, og føler vaccinations programmet. Dog har jeg været opereret for Cherry Eye og mælketænder der ikke ville falde ud af sig selv, men dyrelægen siger jeg er helt fin. :)

Udover jeg er lidt speciel, så elsker jeg at putte og meget gerne indenunder dynen eller tæppet. Jeg er renlig, så længe man læser mine signaler om at jeg gerne vil udenfor og tisse. Jeg er meget lille af min race, og vejer kun 2-2,5kg men dyrelægen siger at det er helt okay også. :D

Hvis det ikke går hos jer, så skal jeg returneres til min madmor igen, da jeg ikke skal være kastebold hos forskellige familier (dette vil der også laves skriftlig aftale om), så dette skal man være klar over inden man siger ja til mig..

- Hvis du er nået her til i min besked, så er du allerede et godt step på vejen for, at jeg skal bo hos dig i fremtiden.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;