Oprettet 8. maj 2024

Boomer, hvalpe, 3 uger , salgklar 17/6-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 11.800. kr.
Placering
Placering
4900 Nakskov



Annoncebeskrivelse

Boomer hvalpe, Født d 21-04-2024 klar til nye hjem 17/6-2024. Uden Stambog. Sigurd (Shih Tzu) og Zoya (Maltser). har lavet det dejligste kuld hvalpe. disse hvalpe skal finde nyt hjem
Der er tale om 3 ialt Hvorfra der er 1 pige og 2 drenge tilbage. hvid/sort. Sort/Hvid. Det er Begge allergivenlige hunde som ikke fælder og som er ufattelig knyttet til sin ejer.
Der er tale om stueopdræt, Hvalpene er vant til masser af børn, støvsuger, larm og alt hvad der hører sig til i hverdagen i en børnefamilie. Vores Hunde Gør ikke er er Utrolig Kærlige som skal opleves når man kommer og kigger til sin måske kommmende hvalp.
Før afrejse er vaccinationer, chipning, 2 gange ormekur og sundhedsbog i orden. Ved reservation betales der et depositum på kr. 1000 som ikke refunderes ved fortrydelse, men som naturligvis modregnes ved afhentning. Vi forventer at du som mulig køber kommer mindst en gang og besøger din nye ven og vi forbeholder os retten til at vælge hvem der sælges til. De Første to billeder er af mor og far. Vi har begge herhjemme.
Lidt Om Os.
Vi har en lukket facebook gruppe til hvalpe kun fra os, denne bliver man inviteret til ved køb af hvalp, der er megen aktivitet herinde. de voksne hunde hos os bliver fulgt op af dyrlæge besøg m. Vacciner m. m. vi har 100% danske hunde som ikke kommer udefra
vi giver altid en Luksus Goodie Bag med hjem ved køb af hvalp.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;