Oprettet 7. maj 2024

Labrador/F1 lab., hvalpe, 3 uger , salgklar 9.6.2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.000. kr.
Placering
Placering
7550 Sørvad



Annoncebeskrivelse

7 stk. Lækre sorte labrador hvalpe fra stueopdræt og børnefamilie.
Født d. 14.4. 2024. Salgsklar 9.6. uge 23.
6 hanner (8000 kr) og 1 tæve (8500kr)
Race: Mor-Lulu er sort F1 labrador.
Far-Dexter er en rødbrun Fox Red labrador.
Mor-Lulu er en smuk, slank sort F1 labrador på 3 år. Far-Dexter er en flot og charmerende, silkeblød Fox Red labrador 2 år.
Begge forældre er to utrolig kærlige og dejlige hunde.
Mor er en omsorgsfuld, tålmodig og lydig familiehund, som er klog og lærevillig og lærenem. Hun kan bevæge sig hurtigt og adræt og altid klar til træning og leg. Hun bruges ikke pt. til jagt men er utrolig dygtig til apportering og søgning og har fået mange roser af jægere som har set hende arbejde. Far er en flot, blød Fox Red labrador. Begge hans forældre er Fox Red labrador. Han er altid glad og mild, og der er findes ingenting han er. bange for. Hvalpene vil vokse op i huset og vil blive kendt med hverdagens aktiviteter og lyde. Vi har 3 børn i alderen 5-9 år, så hvalpene vil vænne sig til at være i forskellige hænder og få en masse kærlighed.
De vil blive kendt med katte og høns og den friske landluft. Vi går meget op i hvilke hjem vores hvalpe ender i, så hvis du/I er interesseret, vil vi meget gerne høre lidt om jer og hvilket hjem I kan tilbyde vores hvalpe. Ønsker i at reservere en hvalp, betales et depositum på 2.500kr. Ved afhentning betales rest beløbet. Hopper man fra, betales depositummet ikke tilbage. Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 9/6.24 uge 23
og vil ved afhentning have fået en sundhedsundersøgelse, blevet vaccineret og chippet. Hvalpene får hver en hvalpepakke med sig med lidt startfoder, noget legetøj og et tæppe der dufter af mor.
Jeg vil gerne sende lidt små videoer af hvalpene, hvis det kunne have interesse.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;