Oprettet 5. maj 2024

Cavapoo F1, hvalpe, 3 uger , salgklar 8 juni





Placering
Placering
7330 Brande



Annoncebeskrivelse

Mor er ren puddel på 6 kg og 36 cm over ryg. Skøn familiehund der elsker alt og alle.
Far ren Cavalier King Charles i den smukke røde farve på 8 kg, han er et godt stykke laver end tæven. Han er ligeledes en skøn familiehunde, han er tjekket for arvelige sygdomme m. m.
Hvalpene er Cavapoo F1. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 8 juni.
Jeg bruger meget tid på hvalpene, så de har den bedst mulige start på livet. I den første tid har jeg kørt et biosensor program, som skal hjælpe med at optimere hvalpens udvikling og stimulerer deres sanser. Hvalpene har boet i køkkenet de første 3 uger og i går flyttede vi i stuen.
Jeg bruge alle mine vågne timer, samt sover hos dem.
Jeg starter første trin af træning af at skulle lære at tisse ude på græsse i morgen. Så når de er gamle nok til at komme ud, så er de allerede bekendt med ordet tis tis. Vi kommer også til at træne ordet nej, at man ikke må bide i sko m. m. Masser af ros og positiv træning er i højsædet.
I kan resevere en hanhund ved at betale et depositum ( Som ikke tilbagebetales ved fortrydelse)
I kan følge jeres hvalps opvækst med besøg samt video og billeder på fb. De vil inden afrejse havde fået ormekur være vaccineret og chippet samt havde sundhedsbog fra dyrlægen.
Der vil være foder med til den første tid samt en hvalpepakke med legetøj, en bamse + et tæppe med duft af mor og søskende.
Ved reservertion betales depotium som fratrækkes det fulde beløb når hvalpen er 8 uger og klar til at flytte hjem til jer.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;