Oprettet 5. maj 2024

Labrador. Schæfer , hund, 2 år

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.000. kr.
Placering
Placering
4200 Slagelse



Annoncebeskrivelse

Ligger en føler ud omkring mine hjerte hunde. Dette er en meget hård beslutning med den bedste for mine hunde. Cody og Gamma . Cody: han bliver 2 den 8/8. Ha er labrador og bernesennen. blanding han er mest som en labrador og vejer 29 kg. Han er kasteret og han er god som dagen den er lang han har lidt svært ved at være
Alene hjemme da han ødelægger eller gør. Men ham elsker at putte med ejeren og komme med i sengen eller på sofaen. Gamma: hun er 7 måneder og bliver 1 år 14/10 hun er blanding af schæfer og labrador hun er en hund der elsker lave noget og er dygtig på mange punkter hun er stadig ved at lære at fremmede hunde og mennesker ikke er farlige så hun gør lidt men en godbid distrahere hende.
De er begge passet hos dyrlægen, de trækker lidt i snoren men ikke noget jeg ville mene var voldsomt de skal ikke skilles ad da ingen af dem ville kunne være ene hunde. Grundet til jeg nødt til at gå af med dem er på grund af jeg lige er blevet alene og ikke har økonomi til have dem længere.
Mine krav til nye hjem er:. De skal have en have at komme ud i sp de kan tonse rundt. I skal helst være hjemmegående men lidt arbejde er også okay så længe man er indforstået med dernikke er bedst til at være alene. I skal være 100% sikre på i kan tage dem ds de ikke skal ende som kaste bolde. De er vant til byen men de ville elske bo på landet. økonomien skal være på plads . Hvad vil de få med:
Halsbånd og snore
Kurve
Mad
Skåle
Sundheds bøger.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;