Oprettet 3. maj 2024

Skønneste små torter ❤️💙💙💙

Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
2 sort/hvid 1 sort m. lidt hvid 1 brun
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juni 2024
Placering
Placering
8381 Tilst
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Bichon Havanais, flere hvalpe, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 31-5-2024, 6 Skønne hvalpe søger deres nye familie fra 31/5/2024
3 hanner & 1 tæve.

Om du bor i hus eller lejlighed tilpasser Bichon Havanais sig helt perfekt. Tryghed, Nærhed & Kærlighed til den lille er det vigtige. Racen har følgende egenskaber: Hengiven, vagtsom, venlig, nænsom, allergivenlig, intelligent, social & egner sig særdeles godt som familiehund. De knytter sig meget let til en, og er ikke ret gode til at være alene hjemme ret længe af gangen..

Hvalpene vokser op på landet i stue/køkken hos os, og følger vores daglige rytme som
familie, med mig, min mand og vores datter på 18. Jeg går hjemme, så derfor får hvalpene alt den tryghed og nærvær som muligt. De vil være vant til andre hunde, katte, hverdagslyde som musik, støvsuger mm. De vil blive introducerede for Aarhus midtby, haven, strand & køretur i bilen inden afrejsen ud til deres nye hjem. Vi tager på forskellige ture hver dag, og deres daglige færd kan følges på Coco’s hvalpe på Facebook eller min egen profil :-)

Forældrene er raske & sunde. Begge forældre bor hos os, og er de mest elskelige væsner. De er tjekket for div. sygdomme og fejler intet.
De har et fantastisk dejligt temperament/sind og nyder hinandens selvskab og deres fælles hvalpe. Det er Coco’s andet kuld & Aksel’s første kuld.

De små vil naturligvis blive sundhedstjekket, vaccineret & chippet, og alt hvad der høre til.

Vi ønsker at finde gode hjem til hvalpene & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om du/i er det rette match. Der følger hvalpepakke med.
Du kan følge hvalpene fra nu af til de er klar til at flytte & der vil være åbent hus hver søndag fra 14-16 efter aftale ?? Så kan i allerede nu få et dejligt og godt tilhørsforhold til jeres/ dit nye familiemedlem, samtid med i kan se hvor hvalpene vokser op & hilse på deres mor & far, og os selvfølgelig ?? Hannerne koster 12.000 og tæven koster 14.000

Skriv eller ring for mere info. ??
Kr. 12.000,-


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;