Oprettet 30. april 2024

Pomsky, hvalpe, 1 uge

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15.000. kr.
Placering
Placering
8600 Silkeborg



Annoncebeskrivelse

Pomsky hvalpe
Du har nu mulighed for at komme på venteliste til pomsky hvalpe(husky/pomeranian). Og følge din hvalp helt fra start af. Vi tager kun et bestemt antal på venteliste. Hvis man er på venteliste vil man som de første få besked om kommende kuld, forældre, løbetid, drægtighed og fødsel. Man vil også have førsteret til at vælge en hvalp før alle andre.
Det koster 1.000kr at komme på ventelisten, som ikke betales tilbage ved fortrydelse men naturligvis bliver modregnet hvalpens fulde pris på 15-20.000kr.
For at komme på venteliste hos os, skal man sende en ansøgning til os og blive godkendt som familie. Hvalpens tid hos os
Hvalpene er stueopdræt, det vil sige at fra de er 3 uger til de flytter hjemmefra, bor de i vores stue med mulighed for at kan komme ud og tisse fra de bliver 5uger. De vil blive socialiseret og være vant til de fleste alm ting inden de skal ud i deres nye familie. Det er meget vigtigt for os at de får en god start hos os allerede fra de bliver født. De vil blive socialiseret og trænet med bl. a. gæster, børn(vi har selv 2 små børn, som de altid er sammen med), andre hunde, støvsugning, fjernsyn, musik, lydfil med fyrværkeri og tordenvejr, køre i bil, evt på tur til stranden/vandet/skoven, få tjekket øjne, øre, poter, negleklip, ud og tisse, få tørret poter, blive børstet, indkald så de kommer når man kalder og sidst men ikke mindst renlighedtræning.
Udover dette har vi vores hvalpe sanse/legegård, hvor de har hule, tunnel, minitrappe, vippebræt, balancebold, aktivitetsstativ, tyggeben, og en helt masse forskelligt legetøj. - De bliver registeret i DHR, chippet, vaccineret, sundhedstjekket, får sundhedsbog, ormekur og en startpakke. Oplysninger om dig/jer?
- hvem er du/i?
- Børn?
- Bolig?
- Arbejdstider?
- Ønske om bestemt køn?
- Hvad kan du/i tilbyde en hvalp?. Du/i er velkommen til at gå ind og følge os på Instagram og Facebook : pomskypuppiesdk.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;