Oprettet 26. april 2024

Goldendoodles f2bb, hvalpe, 1 uge , salgklar 22/6-24

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
4600 Køge



Annoncebeskrivelse

Goldendoodle f2bb hvalpe, salgklar slut juni 2024.
Vi åbner nu for venteliste til et Goldendoodle kuld. Hvalpene vil være klar til afrejse i slut juni. Mere præcis dato kommer når hvalpene er født. Hvalpene kommer fra et kærligt og rolig hjemmeopdræt i Køge.

Ud af to krøllede forældre kommer der f2bb hvalpe. Moren Hanna på 9,5kg er f2b goldendoodle og far Batmin på 6 kg. er puddel. Begge to familiehunde med stort F. Dette kuld er nøje planlagt efter, at kunne give dem mest mulig omsorg og et stabilt miljø samt et fantastisk tidspunkt for deres kommende familie, at få et lille nyt familiemedlem på. Hvalpene vil leve et “almindeligt” familieliv i deres første 8 uger, med forskellige former for socialisering, der giver dem den bedste start på livet. Vi bor i hus med stor have, så hvalpene har massere af plads af boltre sig på og vil have sine daglige rutiner i stuen med resten af familien, som også består af mormor (Holly). Ønsker I at høre mere om det kommende kuld hvalpe, skal I være meget velkommen til at sende os en besked.

Når hvalpene er klar til afrejse vil de være registreret i dansk hunderegister og vil inden afrejse være sundhedsundersøgt, chippet, vaccineret og fået ormekur. Man vil få halsbånd, snor, mad til den første tid, bamse med duft fra dens “gamle“ hjem mm. Ønsker I at se nærmere på mor/Hanna samt vores tidligere kuld hvalpe fra Hannas mor Holly, kan I følge med på Instagram @sweeetholly. Hvalpebillederne som ses på de første billeder er Hanna, som hvalp. Faren ses på sidste billede.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;