Oprettet 24. april 2024

Gammeldags Labrador, hvalpe, 5 uger , salgklar 15.05.2024





Placering
Placering
6660 Lintrup



Annoncebeskrivelse

Så kom 2. kuld hvalpe til verden fra Fie og Ludvig d. 20. marts. Det blev til 6 flotte brune hvalpe, denne gang - 3 tæver og 3 hanner. Ludvig (billede nr. 7) er 9 år gammel, med stamtavle som bruges meget til jagt og er ellers en skøn rolig hund. Fie (billede nr. 8) er 6 år gammel, uden stamtavle og er en kærlig familiehund. Hvalpene får derfor en rigtig god kombi af dele, begge to er gammeldags labrador. De vokser op i vores hus, men har også adgang til udearealer. De opvokser sammen med to mindre børn og bliver trænet i at blive renlige inden de flytter herfra.
De nye ejere vil få en lille hvalpepakke med, når hvalpen skal flytte herfra efter d. 15. maj. Inden afhentning vil hvalpene have fået ormekur, blive sundhedstjekket, chippet og vaccineret. Ved reservation af en hvalp, så skal betales et depositum på 2.500 kr. som ikke betales tilbage ved fortrydelse.
Prisen på tæven er 9.500 kr. og 9.000 kr. for hanhunden. Der er 1 han (mørkegrøn halsbånd) og 1 tæve (orange halsbånd) som mangler at få deres nye familie.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;