Oprettet 22. april 2024

Chihuahua, hanhund, hvalp, 5 uger , m. stamtavle, salgsklar 11.05.2024





Placering
Placering
4720 Præstø



Annoncebeskrivelse

"Det virker som et godt sted at være hund." Således skriver Dansk Kennel Klub i deres besøgsrapport. Og de har ganske ret. Hvalpene er født og opvokser i stuen, og har fuld adgang til hele underetagen af huset - ligesom resten af flokken. De vil tillige komme dagligt i haven alt efter vejret og på gåture og blive socialiseret efter bedste evne. Hvalpene vil være socialiseret med andre chihuahua og Bichon Havanais i hverdagen. Hvalpene er i hænderne hver dag og overdynges med kærlighed. De er vænnet til negle klip fra 1. uge og neglene klippes hver uge for træningens skyld. Renlighedstræning igangsattes fra 3 ugers alderen indendørs på kunstgræs-måtte, og ellers træner vi udendørs, når vejret er til det. Tauro V8 - til dagligt kaldt "Turbo" er en fantastisk dreng. Altid super glad og kontaktsøgende. Han er ikke bange for noget og er virkelig nysgerrig på livet. Virkeligt underholdende sind. Med hvalpen følger:. Stamtavle fra Dansk Kennel Klub og registrering i Dansk Hunderegister
Købsaftale fra Dansk Kennel Klub med 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven
Sundhedsattest fra dyrlægen
Hvalpen vil være chippet & vaccineret 1 gang
3 behandlinger med ormekur.
En lukket Facebookgruppe med billeder og video, så I kan følge hvalpen fra starten og arrangere søskende træf mm.
Foder til den første tid. Herudover vil du have mulighed for at registrere dig som hvalpe-ejer hos vores foder-leverandør, og som tak få ekstra foder tilsendt.
Tæppe der dufter af flokken,
Legetøj
Naturlige godbidder. (Det er muligt at tilkøbe andre hvalperelaterede ting, da jeg skulle have startet en webshop, men ikke har fundet tiden - endnu. )
Hotline hele hvalpens levetid
Mulighed for pasning af hvalpen i ferier mm. Der kan IKKE reserveres uden forudgående møde. Jeg forbeholder mig retten til at sige nej tak til familier, jeg ikke finder som det rette match.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;