Oprettet 21. april 2024

Golden Retriever

Sælges til 11000 kr.
Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Hvid / meget meget lys
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. juni 2024
Placering
Placering
2800 Lyngby
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Ellie har den 11/4 fået nogle dejlige hvalpe, Ellie som er moren er en flot hvid Golden med det mest fantastiske sind som vi selv har moren til og som vi har haft i vores hænder fra 1 dag, faren Basse er den skønneste og mest vamsede og rolige dreng og med et helt fantastisk sind, meget lys,begge to med skønne gener som vi simpelthen måtte føre videre.
Det er stueopdræt, hvor hvalpegård er placeret hos os i stuen, og hvalpene vil blive vant til den rumstering/ sang / dans osv der er når man er en familie bestående mor far 3 piger ( 9-11-14 år ) to hunde og to katte, og de besøg der nu engang er med en sådan familie, de vil også blive vant til en masse kærlighed og tæt menneskelig kontakt med os, da der meget af tiden befinder et barn ( eller voksen ) sig tæt ved eller nede i hvalpekassen, de vil have prøvet at være ude og køre bil. De par kuld vi har fået fra Ellies mor er der udelukkende været positivt respons fra, så vi har et rigtig godt setup for en start på en hvalps liv.
Rent praktisk får i den mest fantastiske hvalp, som er blevet chippet, vaccineret samt fået det helt store sundhedstjek hos dyrlægen, er blevet registreret i dansk hunderegister, vi har oprettet en Facebook gruppe hvor hvalpekøbere og deres familie/ venner kan følge de skønne hvalpe, man får muligheden for at komme et par gange og snakke med sin hvalp.
Men inden vi når så langt skal vi selvfølgelig have hilst på hindanden, og den gensidig mavefornemmelse skal være der, og bare rolig vi har ikke kriterier som ung/ gammel, stor / lille familie eller noget men udelukkende mavefornemmelsen.
Når man reservere en hvalp skal man ligge et depositum på 2000kr. som vi fratrækker nåran køber hvalpen


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;