Oprettet 16. april 2024

lucky , hund, 12 uger , salgklar 15/4-2024





Placering
Placering
8471 Sabro



Annoncebeskrivelse

Lucky på 12 uger er klar til nyt hjem
Han er fra
d. 5/2/2024 ud af et kul på 3 knægte og 2 tæver
Han er allergivenlige og stammer fra to dejlige og rigtigt dygtige forældre. Det er vores skønne hunhund Chloés første kuld, hun har været den kærligste mor, har haft mælk indtil nu.
Mor Chloé er 3/4 Shih Tzu og 1/4 bomuldshund. Chloé har et dejligt og kærligt sind. Faren (Hanhunden) er ren bomuldshund. Faren har stamtavle men Chloé er uden stamtavle, derfor sælges Lucky uden. Han er er sund og rask
Han er vokset op blandt sine søskende ,mor og mig (stueopdræt). Desuden er han frisk,legesyge og vant til diverse lyde fra hverdagen, f. eks. støvsuger, musik og snak samt mennesker og børn. Når han rejser fra reden, vil han blive sendt afsted med en hvalpe kasse beststående af bamse som dufter af mor,legetøj fra hverdagen,tørkost,vådfoder som han er vant til,sundhedsbog, hvalpetandbørste som han også er vant til,, han har gået tur mange gange i snor,været i bad flere gange, kørt i bil det elsker han,.
Han har været ved dyrelægen, har fået 1 vaccine og er Chippet og registreret i dansk dyre kennelklub. Han er en mega kærlig lille guld klump
som er så mega klar til at flytte hjemme fra. Lucky befinder sig i Sabro, en by lidt udenfor Aarhus.
Hvis I ønsker at høre mere om Lucky, modtage billeder eller ønsker at komme og se ham. er I mere end velkommen til at kontakte mig på: telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;