Oprettet 16. april 2024

Blanding , hund, 12 mdr. , salgklar Nu

Placering
Placering
4990 SakskøbingAnnoncebeskrivelse

Hey jeg sælger min søsters hund da hun ikke kan have hende mere og den fungerer ikke hjemme hos mig . Det betyder meget for både mig og min søster at hun kommer ud et sted for at blive og ikke bliver solgt videre . Hun er super sød kan med børn og er meget kælen.
Hos mig har vi to katte hun synes de er spændene men har ikke gjort dem noget plus vi har også høns og dem har hun heller ikke gjort noget . Vi har haft hende i bur når vi ikke er hjemme og det klare hun fint . Hun skal trænes mere i at gå i snor . Hun kommer når man kalder og jeg har kunne gå med hende uden snor . Hun kan delvist med andre hunde vi har en anden hund og den kan hun godt med men har også prøvet med andre hunde og det har ikke gået lige altid . I må meget gerne ringe eller skrive til mig på. telefon så kan vi tage en snak om hende og i kan komme ud og møde hende .
Race: Schæfer, collie, rottweiler, labradorer og dværgpinser. Hun fylder 2 år til januar . Jeg forbeholder mig retten til at sige nej hvis ikke jeg føler det er det rigtige match . Prisen kan vi snakke om .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;