Oprettet 15. april 2024

Shih tzu/bichon havanais, hvalpe, 8 uger , salgklar 14. maj 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 10.000. kr.
Placering
Placering
6920 Videbæk



Annoncebeskrivelse

Skønne allergivenlige hvalpe fra stueopdræt.
Klar til at flytte hjemmefra 14. maj
Vi har 6 hvalpe fra forældre med perfekt sind. Mor Olga af racen shih tzu og far Viggo er af racen bichon havanais. Begge forældre har et fantastisk sind, de er super gode familiehunde, der ikke er bange for noget, de elsker mennesker, både store og små. Viggo byder sig gerne ind på lange gåture og er den perfekte makker i skydetårnet med sin ejer (dog kun som selskab ;-)). Olga elsker en gåtur, men er også glad for at komme hjem på sofaen igen ;-)
Racerne fælder ikke, men kræver lidt pelspleje i form at vask og børst, eller en klipning. Vi har 3 tæver og 3 hanner:
(Lyseblå) Karl
(Blå) Eddie (solgt)
(Rød) Inger
(Grøn) Ejvind
(Rosa) Edith
(Orange) Sonja
Der er reserveret en tæve . Hvalpene bliver opdrættet i stuen og bliver i takt med alder socialiseret, møder voksne og børn, kommer ud, hører lyde, bliver vant til støvsuger osv
Derudover er de vaccineret, fået ormekur og har gennemgået sundhedstjek ved salg. Ved reservering/køb af en hvalp betales et depositum på 3000,- de resterende 7000,- afhentning. I er velkomne til at ringe/skrive for flere spørgsmål og vi vil meget gerne vise hvalpene frem. Vi vil sammen med køber bestræbe os på at udvælge den hvalp, der passer aller bedst til køber, og vil også være nødsaget til at fravælge en handel, hvis vi finder et dårligt match, da vi ønsker at både køber og hvalp får en god oplevelse.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;