Oprettet 13. april 2024

Bichon Havanais, flere hvalpe, 2 uger , m. stamtavle, salgsklar 31-5-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
8381 Tilst



Annoncebeskrivelse

6 Skønne hvalpe søger deres nye familie fra 31/5/2024
5 hanner & 1 tæve. Om du bor i hus eller lejlighed tilpasser Bichon Havanais sig helt perfekt. Tryghed, Nærhed & Kærlighed til den lille er det vigtige. Racen har følgende egenskaber: Hengiven, vagtsom, venlig, nænsom, allergivenlig, intelligent, social & egner sig særdeles godt som familiehund. De knytter sig meget let til en, og er ikke ret gode til at være alene hjemme ret længe af gangen. Hvalpene vokser op på landet i stue/køkken hos os, og følger vores daglige rytme som
familie, med mig, min mand og vores datter på 18. Jeg går hjemme, så derfor får hvalpene alt den tryghed og nærvær som muligt. De vil være vant til andre hunde, katte, hverdagslyde som musik, støvsuger mm. De vil blive introducerede for Aarhus midtby, haven, strand & køretur i bilen inden afrejsen ud til deres nye hjem. Vi tager på forskellige ture hver dag, og deres daglige færd kan følges på Coco’s hvalpe på Facebook eller min egen profil :-). Forældrene er raske & sunde. Begge forældre bor hos os, og er de mest elskelige væsner. De er tjekket for div. sygdomme og fejler intet.
De har et fantastisk dejligt temperament/sind og nyder hinandens selvskab og deres fælles hvalpe. Det er Coco’s andet kuld & Aksel’s første kuld. De små vil naturligvis blive sundhedstjekket, vaccineret & chippet, og alt hvad der høre til. Vi ønsker at finde gode hjem til hvalpene & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om du/i er det rette match. Der følger hvalpepakke med.
Du kan følge hvalpene fra nu af til de er klar til at flytte & der vil være åbent hus hver søndag fra 14-16 efter aftale ??. Så kan i allerede nu få et dejligt og godt tilhørsforhold til jeres/ dit nye familiemedlem, samtid med i kan se hvor hvalpene vokser op & hilse på deres mor & far, og os selvfølgelig ??. Skriv eller ring for mere info. ??.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;