Oprettet 11. april 2024

Bichon Havanais, hvalpe, 4 uger , salgklar 15.05.2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Vi har fået de sødeste Bichon Havanais hvalpe som skal flyttes hjemmefra den 15.05.2024. Vi har 2 tæver & 4 hanhund hvalpe.
Der er 3 hvalpe i beige farve, en i creame og 2 i hvid farve. Vi går højt op i sikkerhed, renlighed, trygge omgivelser samt sociale/nær kontakt med alle vores hunde, derfor bliver hvalpene vant til at have mennesker omkring sig, voksne samt små børn. Bichon Havanais er allergivenlig race som er kendt for sin høje intelligens og derfor er denne hunderace super lærenem og tilpasser sig hurtigt.
Det er en familievenlig race, så man kan trygt have børn omkring dem. I kan hilse på moren og faren til hvalpene, når i besøger os. Når i henter hvalpene, er de blevet tjekket af dyrlægen. De har fået vaccine, ormekur & blevet chippet. De bliver registreret i dansk hunderegister, og i får en lille startspakke med, hvor der følger en sundhedsbog med, en lille pose hundefoder, og et legetøj. I skal være hjertelig velkommen til at ringe og stille spørgsmål eller reservere jeres ønskede guldklump.
Hvalpene er uden stamtavle. Vi tager 3000 kr. i dep. Og resten betaler i, når i henter hvalpen. Bemærk ved fortrydelse refunderes depositummet ikke. Mvh ejerne.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;