Oprettet 11. april 2024

Mini bulldog hvalpe søger kærligt hjem, hvalpe, 4 uger , salgklar 10/5-24





Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

9 skønne hvalpe søger kærligt og blivende hjem fra d. 10/5-24. - 4 drenge mangler hjem :). Vores 3 årige Lucy er en lilac tan engelsk bulldog og altid været familiens kæledægge og elsker at ligge og dovne den på sofaen og får en gang imellem sit bulldog flip og kan ikke hører noget lige pludseligt hvis det dufter godt. Hun er sund og rask og aldrig haft et sygdomsforløb, kun haft dyrlæge besøg ang vaccinationer og andre forbyggende præparater og et besøg forud parringen og hun er tip top. Far er fransk bulldog Creme merle og er 3 år og bor hos sin familie i et villa hus, hvor han flader den og nyder sit slot, han er virkeligt kærlig og snaksaglig og en rigtig gentleman. Vi har besøgt ham 3 gange forud parringen og de klikker virkeligt godt sammen og begge med et roligt og kærligt sind dog kunne de godt have bulldog flip sammen.
Han er sund og rask og valgt nøje begrund af genetik og sundhed. Hvalpene vokser op i et hjem hvor det prioriteres at gøre dem klar til at udforske verden og være en del af en familie og være vant til at være en del af dagligdagen, ud og lege i haven, ind og ligge i sofaen og se fjernsyn, ud i hvalpegården og spise mad og blive grisset lidt til, også kommer mor og gør dem ren og spiser resten. De vil komme ud og kører, komme ud i skove og løbe frit og øve lidt indkald og mor udfører basale kommandoer for at de kan få den læring af mor som vi ikke kan give. De vil være udrustet til at udforske verden. De vil være chippet og vaccineret og have modtaget 3 gange ormekur.
Der medfølger en hvalpepakke til starten på det nye eventyr. afhentning vil være d.10/5-24
Der er et depositum på 2500 hvis der ønskes reservation som ikke betales tilbage ved fortrydelse som fratrækkes købsprisen. jeg kan træffes på. telefon efter 09 al.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;