Oprettet 3. april 2024

Shih Tzu/ Bichon Havanaise, hvalpe, 8 uger , salgklar 25. april





Placering
Placering
9700 Brønderslev



Annoncebeskrivelse

75% Shih Tzu 25% Bichon Havanais. Hvalpe efter mor (Kenya) ægte Shih Tzu og far (Bangus) 50% Shih Tzu 50% Bichon Havanaise. Begge forældre er fantastiske, kærlige og harmoniske hunde.
De skønneste fire hvalpe, født 29.2. De er vokset op i køkken/stue og bliver passet og plejet efter alle kunstens regler.
De er vant til andre hunde, kat, børn, hverdagslyde som musik, støvsuger mm. De vil blive introducerede for haven, strand og køretur i bil inden afrejse. Derudover er de allerede nu som fem-uger gamle renlige.
På afrejsedagen er de undersøgt hos dyrlægen, vaccineret, fået ormekur, chippet og registreret hos Dansk Hunderegister. Hvalpene vil være kendt med bad, føntørring, børstning, hvalpeklip (øjne, poter og soignering) og negleklip.
Der medfølger lille hvalpepakke indeholdende legetøj, klud der dufter af mor og søskende, foder til den første uge og shampoo.
Derudover rådgives der om pelspleje og den første tid med hvalp.
Hvalpene er højt elsket, og vi leder derfor efter de bedste kommende og blivende hjem for dem alle. Vi har to drenge og to tæver til salg. Tæve 1: Lilje, lys brun med hvid og med de smukkeste øjne. Lilje er meget mild og nysgerrig. Hun vil passe ind både hos en familie med større børn eller et hjem uden. Tæve 2: Lulu, mørk brun med det mest bedårende ansigt. Lulu er kærlig og legesyg. Hun vil passe ind både hos en familie med børn og i et hjem uden. Dreng 1: Timo, lys brun med hvid. Timo er kuldets største hvalp og er ligeså kærlig og rolig som han er stor. Han elsker at ligge i arm og sover oftest på ryggen med alle fire poter i vejret. En rigtig charmetrold.
Timo vil passe ind i både en familie med børn og i et hjem uden. Dreng 2: Ralf, lys brun og kuldets mindste darling. Ralf ligner en lille bamse og han er SÅ kærlig og rolig. En forsigtig lille gut som ikke sælges til et hjem med børn under 12 år. Pris: 13.000,- ved reservering betales et depositum på 5000,- som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;