Oprettet 1. april 2024

Shihpoo/Pooshih, hvalpe, 1 uge , salgklar 25. maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.500. kr.
Placering
Placering
3400 Hillerød



Annoncebeskrivelse

Designer hvalpe til salg . Jeg søger de perfekte familier til mine små hvalpe. Det er 2 meget populære racer, Shih Tzu og Puddel blanding, også kaldt shihpoo/pooshih, deres pels er også kendt for at være hypoallergenisk, hvilket betyder, at den ikke fælder meget, og derfor er de gode valg for folk med allergi, pelsen er ekstrem blød, Shih Tzu’en er en meget kærlig og trofast, og pudlen er meget intelligent og trofast, en rigtig lækker hund.
Det er Molly’s andet kuld, og de er virkelig lækre, søde og utrolig rolige. Det første kuld er virkelig blevet rost til skyerne. Hvalpene ligner Cavapoo og Cockerpoo på en prik, og med et meget mildere temperament.
Nu har du mulighed for at følge med fra start, hvalpene vil være klar til en ny familie d. 25. maj 2024. Hvalpene vil veje mellem 4-8 kilo som voksen. Mor er Shih tzu og far er puddel, Shih tzu gø’er sjældent og far gø’er næsten heller ikke, Shih tzu hviler meget i sig selv, perfekt til børnefamilier og ældre mennesker, dog er der en del pelspleje, det skal man være opmærksom på. Dette er ægte stueopdræt, hvalpene bor midt i stuen, hvor de bliver vant til hverdagens lyde og bliver forkælet, nusset og overdynget med kærlighed, og der er mulighed for at besøge jeres hvalp fra uge 5 og må komme så tit man vil.
Så vil du være med fra start og planlægge at du/I snart skal have hvalp så er muligheden her. Når hvalpen er 8 uger er de:. - Ormekur
- Registeret i hunderegister
- Sundhedtjekket
- Vaccineret
- Fyldt med lækkerhed.
Det er hvad du/I får i hvalpepakken:. - Købskontrakt
- Sundhedsbog
- Tæppe
- Pose med hundemad Royal Canin
- Hvalpehalsbånd
- Ormekur med i flyttetasken .
Depositum 4.000 kr. prisen 14.000 kr. depositummet bliver ikke refunderet ved fortrydelse.
Billederne er fra forrige kuld, de hvalpe er fra i dag.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;