Oprettet 31. marts 2024

Goldendoodle F1b, hvalpe, 7 mdr.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

Goldendoodle hvalpe.
KONTAKT MAIL: email. Vi åbner nu ventelisten til vores standard goldendoodle kuld som vi forventer senere på året. Hvornår præcist afhænger af hvornår hundemor får sin løbetid. Mor er en creme Standard Goldendoodle F1 og vejer ca. 26 kg.
Far er en rød lille ren kongepuddel på ca. 15 kg.
Dvs kuldet bliver goldendoodle f1b. (75 % puddel og 25 % golden retriever)
Det er første gang de to skal have hvalpe, så vi er mega spændte. Hos Doodleskov opdrætter vi Goldendoodle-hvalpe i et kærligt og omsorgsfuldt familiemiljø.
Vores forældrehunde er skønne, kærlige familiehunde, kuld er nøje planlagt, og vi gør alt for at give vores hvalpe et stabilt og berigende miljø i de første 8 uger af deres liv. Vi laver forskellige håndteringsøvelser for at sikre, at vores hvalpe udsættes for forskellige typer berøring, håndtering og fornemmelse.
Vi socialisere vores hvalpe ved forskellige lyde, oplevelser, teksturer, ting at klatre på, løbe igennem og meget mere. Ønsker i en plads på venteliste til et kommende kuld, er i velkommen til at sende en privat besked.
Det koster 1000 kr. at komme på ventelisten, men de fratrækkes naturligvis den endelige pris på hvalpen. Du er som køber ikke forpligtet til at gennemføre et køb hos os, men gebyret betales ikke retur ved frafald.
Ved betaling af ventelistegebyr vil du/i blive inviteret til vores private facebookgruppe med ugentlige opdateringer, når hvalpene er født.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;