Oprettet 31. marts 2024

Bichon Havanais, hvalpe, 1 uge , salgklar 24/5-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
2450 København SV



Annoncebeskrivelse

Der er 2 hanhvalpe og én tævehvalp til salg. Den sorte/mørkebrune er allerede afsat.
De sælges for 14.000 kr. Vi opkræver et ikke-refunderbart depositum på 3.000 kr. Det resterende beløb skal overføres når hvalpen afhentes.
Klar til et nyt hjem fra d.24/5-2024. Om hvalpene:
De opvokser i en stuelejlighed i København med egen have, og bor midt i huset, så de er vant til og trygge ved alm. Hverdagslyde, herunder støvsugning, musik, tv, folk der kommer hjem og kan høres fra opgangen. Dyrlæge:
Hvalpene bliver dyrlægeundersøgt, chippet, vaccineret og har får ormekure inden de flytter hjemmefra. Vi bruger dyrlægen på Værnedamsvej. Medgives:
Sundhedsbog.
Herudover en hvalpepakke med legetøj, tæppe der dufter af moren og søskende samt en smule hvalpefoder.
Forældre:
Både deres mor og far er søde, rolige og imødekommende. Generelt:
Havaneseren er en race, der ikke fælder. De er derfor velegnet til en del allergikere. Pelsen kræver dog en del pleje og pasning. De skal børstes, friseres og evt. klippes, for at de kan holde sig pæne og uden filtre. Det er en selskabshund, der knytter sig stærkt til sin familie og den kan tilpasse sig de fleste livsstile. Forbehold:
Det er vigtigt for os, at hvalpene finder de helt rigtige hjem. Vi forbeholder os derfor selvfølgelig retten til at vælge imellem interesserede henvendelser og at sige nej, hvis kemien ikke passer. Kontakt:
Hvis I er interesseret eller har spørgsmål kan i kontakte os på: email
Fortæl gerne om I er interesseret i en han eller en tæve, så kan vi sende flere billeder og/eller videoer af de hvalpe der endnu ikke er afsat.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;