Oprettet 30. marts 2024

Golden Retriever, hvalpe, 1 uge , salgklar 7. juni





Placering
Placering
4300 Holbæk



Annoncebeskrivelse

Filippa får hvalpe i midten af april og vi åbner nu mulighed for at reservere. Billeder er fra et tidligere kuld med samme forældre. Sidste billede er den stolte far.
Hvalpene vokser op som stueopdræt og bliver vant til børn og masser af kontakt. De bliver også vant til andre hunde da vi har tre hunde. De bliver alsidigt trænet, og vil være renlige eller meget tæt på når de er otte uger samt komme når jeg fløjter. Det gør det utroligt nemt at fortsætte deres opdragelse, og deres nye ejere vil opleve de kan kalde deres hvalp ind fra den første dag.
Begge forældre har været gennem det helt store dyrlægetjek for avlsgodkendelse, med røntgenfotografering af hofter, albuer og skuldre og er blevet øjenlyst hos specialdyrlæge. Far har dkk stamtavle, men moderen har ikke og hvalpene får derfor ikke stamtavle.
Hvalpene bliver dyrlægekontrolleret, får sundhedsbog og bliver chippet og registreret, og. sælges med sundhedsgaranti. Hvis I ønsker at reservere en hvalp før de bliver født, så koster det 1000 kr som fratrækkes hvalpens pris.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;