Oprettet 26. marts 2024

Labrador, hvalpe, 5 uger , salgklar 17. april





Placering
Placering
4420 Regstrup



Annoncebeskrivelse

2 sorte labrador/retriever hvalpe (hanner) søger nyt hjem. Fra deres første skridt har de været omgivet af kærlighed og leg i vores livlige hjem, komplet med hverdagens lyde og fire børn (7-18 år), der har lært dem alt om glæden ved børnespil. Hvalpenes rejse indtil nu:
- Renlighedstrænet fra 4 ugers alderen, så de er klar til at blive en del af din familie
- Opvokset på kvalitetsfoder (kornfrit) for at sikre den bedste start på livet
- Ormekur, vaccinationer, og chips er allerede taget hånd om, med en fuld sundhedsundersøgelse fra vores betroede dyrlæge. Når hvalpene flytter ind hos dig, medfølger:
- En sundhedsbog fuld af minder og milepæle
- Nok mad til de første par dage i deres nye hjem
- En yndlingsbamse og et tæppe, der dufter af mor og søskende, for at hjælpe dem med at føle sig hjemme. Bliv en del af vores Facebook-fællesskab, hvor du kan følge hvalpenes opvækst og se dem vokse gennem billeder og videoer. Om Forældrene:. Mor Nanna er en blanding af Golder Retriever og gul labrador - en rolig men glad og legesyg sjæl, der elsker alle og enhver (3 år, 28 kg). Far Benny er en gammeldags labrador retriever, en aktiv jagthund og god til både hunde og børn (4 år, 33 kg). Vi er her for at støtte dig, selv efter at hvalpene har fundet deres nye hjem. Kontakt os for mere information og for at planlægge et møde med de søde hvalpe.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;