Oprettet 24. marts 2024

Puddel, hund, 2 år





Placering
Placering
4241 Vemmelev



Annoncebeskrivelse

Elmer er en ukastreret hanhund på 2 år. Elmer er den sødeste, blideste hund som elsker alle mennesker - men han lider voldsomt af separations angst. Og næste og sidste hjem skal vælges med omhu. Læs videre: . Elmer har voldsom seperationsangst, og søger derfor et hjem hvor han skal være minimalt alene hjemme.
Hos os er han Max alene hjemme 3-4 timer nogle gange om ugen, og det fungerer ikke for ham.
Angstdæmpende medicin og adfærdsterapi er forsøgt, men uden effekt. Hvis der er en anden hund i hjemmet, reagerer han ikke lige så voldsomt på at være alene hjemme.
- men han er stadig ikke glad ved det. Elmer ødelægger ikke noget, eller er urenlig når han er alene hjemme. - men han hyler, gør og kradser voldsomt på døren i forsøg på at komme ud. - og det kan han gøre i alle de timer han er alene hjemme. Vi synes at Elmer fortjener et hjem hvor han ikke skal gå og være angst for hvornår vi kører fra ham, for det bruger han meget energi på. Udover Elmers seperationsangst, så er Elmer den sødeste, blideste og nemmeste hund jeg nogensinde har mødt.
Han Elsker mennesker, børn. og andre dyr.
Han er en fornøjelse at bo sammen med, han er rolig, kærlig og hvis jeg sidder stille, så ligger han også stille.
Han kræver ikke meget, men elsker en god gåtur, eller en tur til stranden og snuse.
- de dage hvor han mest kommer i haven, er han også fint tilfreds med. Elmer skal opleves! . Mens hans seperationsangst er et stort problem, og vi skal finde det rette hjem til Elmer. Så hvis du tænker at du godt kan lære ham at være alene hjemme, så er Elmer ikke hunden for jer.
- du/i skal være hjemme næsten altid, eller alternativt have en anden hund i hjemmet.
Jeg vil foretrække at i sender en mail til:
email
Og fortæller lidt om jer selv

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;