Oprettet 18. marts 2024

Coton de Tulear, tæve, hvalp, 7 uger , m. stamtavle, salgsklar 21/3-24





Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Sødeste Wilma har fået sit første kuld hvalpe. Hvalpene vokser op sammen med familien med små børn, hunde og vænnes til alle dagligdagens lyde.
Wilma er den fineste lille tæve, med det skønneste sind og vejer omkring 4,3 kg. Hun er blid og meget kærlig og har den fineste pels.
Wilma er avlsgodkendt, dna testet, øjenlyst og patellatestet. Alle test er fine.
Wilma har fået 3 fine hvalpe. Frodo, Felix og Fanny. De 2 hanner er har fundet deres nye familier. Hvalpenes far er en lille fin han på ca. 5kg, sne hvid med den fineste pigment. Han er ligeledes testet fri i alle test. Hvalpene sælges med Basis+ DKK stamtavle, hvalpestartpakke, sundhedstjekket, chippet, fået ormekur og kan flytte hjemmefra 21/3-24. Så har man påskeferie passer det helt perfekt til en god opstart sammen ‘med den lille ny’.
Tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger på besked eller . telefon Der skal betales 5.000kr i depositum ved reservation af hvalp. Se evt. mere på købhund. dk om kuldet samt at vi er uddannet opdrættere i dkk. Billede 1,2&3; Fanny (tæve) Billede 4&5; Wilma inden hun blev klippet kort i bamseklip.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;