Oprettet 14. marts 2024

Havapoo, hvalpe, 4 uger , salgklar 7/4 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 18.000. kr.
Placering
Placering
8960 Randers SØ



Annoncebeskrivelse

Forårs Havapoo hvalpe. - 8 uger d. 7/4. Her er de lækreste Havapoo hvalpe - det perfekte mix mellem ægte Havaneser mor og Mini-puddel far (se fotos).
Søde hvalpe som fra et par flotte og sunde forældre hunde. Voksen vægt ca. mellem 3,5 og 6 kg. som forældre, så det er små hunde. 3 piger og 2 drenge født d. 11/2.
Alle overvejende sorte med forskellig grad af chokolade brunt skær. Nogle med mere krøl end andre, ingen får små puddel krøller. Flot, fyldig og blank pels, nogle med hvide aftegn. Hvalpene vokser op i hjertet af vores hus, med vægt på tryghed og stabilitet. Jeg har stor erfaring med opdræt og er hjemme det meste af tiden, da min hundesalon ligger i boligen. Hvalpene er 4. generation og hos os bor deres mor og morfar. Hvalpene sundhedstjekkes af dyrlægen, vaccineres, ormekur behandles og chippes.
Med følger sundhedsbog, reg. attest, købsaftale, foder, legetøj, putte-tæppe med duft af familien, sovetæppe, børste, shampoo mm. + god vejledning i pleje incl. pelspleje. Vær obs på at de kræver pelspleje og flere besøg i hundesalon om året, med mindre man selv kan klippe pelsen!
Hvalpene kan komme her i salonen, og man må gerne kontakte mig ved spørgsmål under opvæksten. Det er muligt at komme og se hvalpene fra week hvor de bliver 5 uger (16-17/3).
Ved reservation betales et dep. på 5000 kr. der ikke returneres ved fortrydelse.
Fra reservation til afhentning er det muligt at følge dem på en FB-side, som bliver kuldets egen. De små vil opleve en masse forskellige ting og hverdagssituationer som lyde, forskellige mennesker, hunde, kat og at vænne sig til at være ude i haven og prøve at være med ude og køre bil.
Fordelen ved at hvalpene er min. 5 uger ved udvælgelse er, at det er muligt at se deres personlighed og dermed finde det bedste match. Ved interesse skriv en e-mail til email, hvor I fortæller om jeres familie, bolig- og arbejdsforhold.
Hvad kan I tilbyde en lille ny hvalp?.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;