Oprettet 12. marts 2024

Islandsk fårehund/Australien Shepherd/Bordercollie, hvalpe, 2 år , salgklar 20/05-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 12.000. kr.
Placering
Placering
8600 Silkeborg



Annoncebeskrivelse

Vi venter de skønneste hyrdehunde hvalpe. Far er en Australien Shepherd/Border collie og vejer 23kg.
Cody er god som dagen er lang. Han er selvfølgelig aktiv og legende, men er utrolig dygtig til selvregulering og er herfor en dejlig nem og rolig dreng. Cody hviler meget i sig selv er utrolig lærenem.
Mor er islandsk fårehund og vejer 15kg.
Saga elsker at blive aktiveret. Herhjemme træner vi fx nosework. Hun er meget lærenem og er tæt knyttede til sin familie. Hun elsker leg, er helt tossede med sæbebobler og er generelt bare et fantastisk væsen.
De er begge virkelig skønne familiehunde og gode med børn.
Hvalpe fra dette kuld egner sig godt til den aktivitet familie eller person. De har brug for daglig motion og mental stimuli. Fx. gennem nosework eller agility.
Fra stueopdræt, i et hjem med stor have, kat og børn i alderen 5 til 14 år. De kommer imens de bor her igennem et omfattende socialiseringsprogram blandt andet gennem the biosensor program, som har vist sig at give hundene bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stresstolerance, samt gøre dem mere modstandsdygtige overfor sygdomme.
De kan besøges fra de er 3 uger, og vil ved fraflytning have modtaget 3x ormekur, sundhedstjek, vaccinationer, chip og registrering i dansk hunderegister. Ved reservation betales et depositum på 4000kr, som ikke refunderes ved fortrydelse, og du kan få adgang til en lukkede facebook gruppe for kommende hvalpe ejere, hvor hvalpenes hverdag kan følges.
Hvalpene kan ikke reserveres individuelt efter specifikke kriterier, men vil blive matchet med familierne når de er 5-6 uger gamle. Man kan selvfølgelig have ønsker, og vi forsøger så vidt muligt at tilgodese disse, i matching processen. Et match vil dog først og fremmest bliver lavet ud fra hvalpens energiniveau og personlighedstræk og hvilken hverdag de forskellige kommende hjem kan tilbyde. Der medfølger hvalpepakke med;
Sundhedsbog
Mad
Godbidder
Legetøj
Tæppe med duft af mor
Halsbånd
Sele og snor.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;