Oprettet 11. marts 2024

Broholmer75%/Schæfer25%, hund, 4 år , salgklar telefon





Placering
Placering
8950 Ørsted



Annoncebeskrivelse

Grundet sygdom i familien ser vi os desværre nødsaget til at finde et andet hjem til Shadow.
Shadow er opvokset hos os, og har aldrig været andre steder. Dette er derfor en svær beslutning, og vi forbeholder os ret til at afvise interesserede købere, såfremt kemien ikke findes rigtig.
Shadow er en stor hund på +60 kg.
Han er god som dagen er lang, og elsker sin familie. Ubudne gæster holder han aktivt fra døren, og er meget vagtsom.
Inde er han rolig og kan nemt være alene. Han ødelægger intet, men fælder naturligvis ligesom alle hunde gør. Han spiser alle slags hundemad, har ingen allergier eller sygdomme i øvrigt. En meget ukompliceret hund.
Han er kastreret.
Shadow kræver min. 2 daglige gåture af min. en halv times varighed. Om sommeren hygger han sig gerne i haven, men han trives bedst foran brændeovnen, når det er koldt. Han er 100% en inde hund (ikke i møbler).
Shadow er et stort legebarn og trives fint med andre hunde - store som små. Det fedeste er hvis der er nogen, som vil løbe efter ham mens han har legetøjet.
Derudover bliver han meget glad, når man kommer hjem, og så snupper han den nærmeste sko og går rundt med den. Den bliver ikke ødelagt.
Shadow har gået til træning og kan det basale. Kommer 95% af gangene, når han kaldes ind, og kan derfor gå uden snor i skoven (med mere træning kan dette blive endnu bedre). Dog skal man mene det, når man kalder!
Shadow husker ikke så godt, så kommandoer skal gives flere gange. Han går pænt i snor, trækker kun når der kommer en anden hund forbi. Shadows nye ejer skal have tid, helbred og plads til ham. Shadow sælges ikke til et liv i lejlighed, og ej heller til en børnefamilie. Hans størrelse gør at han vælter små børn, når han bliver glad.
Erfaring med stor hund kræves, og det forventes at du vil komme her og lære Shadow at kende. En handel kommer først på tale, hvis kemien er rigtig. Jeg fortæller gerne mere om Shadow, men foretrækker en mail med oplysninger om dig først:
email

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;