Oprettet 11. marts 2024

Cockapoo, hvalpe, 2 uger , salgklar 19/4-2024





Placering
Placering
5853 Ørbæk



Annoncebeskrivelse

Sunde kærlige og bedårende Cockapoo hvalpe søger gode og kærlige hjem. De er klar til nye hjem d. 19/4-2024. Jeg ligger løbende nye billeder på annoncen. Ved seriøs interesse, sender jeg gerne flere billeder/videoer af hvalpene samt billeder af mor og far. 5 drenge hvoraf 3 af dem er lyse caramel farvet og 2 sorte med hvide aftegninger på poter, bryst og mave.
1 tæve, som er sort med hvide aftegninger på mave. Mor er engelsk cocker spaniel på 11 kg med farven blue roan og faren er en mellem puddel, caramel farvet på 8 kg. Begge forældre er sunde og raske. Hvalpene er opvokset i vores køkken/stue, og er derfor vant til alle hjemlige lyde- eks støvsuger, TV , musik, opvaskemaskine osv.
Hvalpene er vokset op sammen med mine 2 børn, og er vant til børnenes kærlighed, lyde og støj. De bliver præsenteret for en lille køretur i bil, lidt gåtur i snor, andre hunde og andre dyr. Jeg forventer at hvalpene vil være helt eller delvist renlige. Hvalpene er sunde og velnæret, og sælges vaccineret, registreret, chipmærket med sundhedsbog og 2 gange ormebehandling. Når i henter hvalpen får i en hvalpepakke med, som indeholder:
* En pose med hvalpefoder
* Et lille tæppe som dufter dejligt af mor og som. derfor føles trygt
* Deres ynglings godbidder
* Et stykke legetøj. Pris 16.000. Der betales et depositum på 3.000 kr, som betales når i har udvalgt og set jeres hvalp. Jeg forbeholder mig retten til at vælge familie, derfor vil jeg bede jer om, at fortælle lidt om jer selv, så vi sikre os at der er et match :0).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;