Oprettet 6. februar 2024

Cavalier King Charles Spaniel

Sælges til 14000 kr.
Race
Race
Cavalier King Charles Spaniel
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Tricolour og blenheim
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. marts 2024
Placering
Placering
2640 Hedehusene
Stamtavle
Stamtavle
DDA
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Cavalier King Charles hvalpe fra kærligt stueopdræt. Salgsklar op til påske.

Kom og følg din hvalp hjemme hos os, indtil den kan flytte hjem til jer op til påske. Vi har åbnet dørene for besøg, for nu er de gamle nok til at møde omverdenen.

Mynthe fik 8 dejlige hvalpe, der fordeler sig således: 2 tricolour piger, 3 blenheim drenge og 3 tricolour drenge. DER ER KUN 3 HVALPE TILBAGE, som ikke har fundet deres familier.

Hvalpene får stambog i DDA og forældrene er hjertescannet, DNA-testet (fri via forældre), PL testet og avlsgodkendt på udstilling. Far Eigil er Champion og Mor Mynthe fik en BIS1 - nørderi for dem, der interesserer sig for sådan noget :-)

Jeg har 20+ erfaring med racen og går meget op i hvalpene, når vi er så heldige at have et kuld. De vokser op som midtpunktet i vores liv - pt. sover de også med i soveværelset, og det fortsætter de med, indtil de bryder ud af hvalpekassen :-) Vi har 3 andre Cavalier-piger, som er med som pædagogmedhjælpere, og jeg er sikker på, at Mynthe vil sætte pris på lidt hjælp, når de bliver ældre. De vokser op med masser af opmærksomhed, omsorg og kærlighed, og vi ved fra tidligere, at hvalpene kommer herfra med meget godt i rygsækken og indtager tillidsfuldt og modigt sit nye hjem uden problemer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;