Oprettet 6. februar 2024

Cavalier King Charles Spaniel





Race
Race
Cavalier King Charles Spaniel
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Blenheim
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. marts 2024
Placering
Placering
2640 Hedehusene
Stamtavle
Stamtavle
DDA
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Cavalier King Charles hvalpe fra kærligt stueopdræt. Salgsklar op til påske, hvis man tager en forlænget ferie. Ellers kan de sagtens blive hos mig i ugen op til Påskeferien.

Mynthe fik 8 dejlige hvalpe, der fordeler sig således: 2 tricolour piger, 3 blenheim drenge og 3 tricolour drenge. DER ER KUN 1 BLENHEIM DRENG, som ikke har fundet sin familie.

Jeg har 20+ erfaring med racen og går meget op i hvalpene, når vi er så heldige at have et kuld. De vokser op som midtpunktet i vores liv - pt. sover de også med i soveværelset, og det fortsætter de med, indtil de bryder ud af hvalpekassen :-) Vi har 3 andre Cavalier-piger, som er med som pædagogmedhjælpere, og jeg er sikker på, at Mynthe vil sætte pris på lidt hjælp, når de bliver ældre. De vokser op med masser af opmærksomhed, omsorg og kærlighed, og vi ved fra tidligere, at hvalpene kommer herfra med meget godt i rygsækken og indtager tillidsfuldt og modigt deres nye hjem uden problemer.

Hvalpene får stambog i DDA og forældrene er hjertescannet, DNA-testet (fri via forældre), PL testet og avlsgodkendt på udstilling. Far Eigil er Champion og Mor Mynthe fik en BIS1 - nørderi for dem, der interesserer sig for sådan noget :-)

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;