Oprettet 29. december 2023

Cavapoo, Cavalier/Puddel, hvalpe, 8 uger

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
2970 Hørsholm



Annoncebeskrivelse

Kærligt stueopdræt af Cavapoo F1 med fokus på sunde, afbalancerede og sociale hvalpe. Vores venteliste er åben for 2024 . Hvalpene fødes i vores soveværelse, hvor de får den ro og tryghed de har behov for i de første leveuger. Når de er omkring 3-4 uger gamle, flytter de ud i vores køkken/alrum. Her tilvænnes de alle hverdagens lyde, med flere hunde og børn i familien.
Fra de fødes og til de rejser hjemmefra, er de konstant sammen med os. De får masser af kys og kærlighed fra os og vores børn, og alle vores hvalpe er utroligt glade for børn. Når hvalpene er 4 uger påbegyndes træning med badning, føntørring, børstning, trimning omkring øjne/poter/numse, negleklip m. m.
Vi har en stor aflukket have hvalpene har adgang til, her kommer de ud når de er gamle nok og er klar til at påbegynde renlighedstræningen. Vi gør meget ud af at socialisere hvalpene og tilvænne dem livet de møder, når de flytter hjemmefra. Vores tidligere hvalpe er sunde og velfungerende hunde, som både trives udenfor byen i hus og have, men også i lejlighed som storbyhunde.

Vi har stor fokus på at lave sunde hvalpe, derfor er forældrene med stamtavle og testet for racerelaterede sygdomme. Kontakt:
Instagram @puppypaws
eller e-mail email.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;