Oprettet 23. december 2023

75% fransk buldog bla. , hvalpe, 4 uger , salgklar 13/1

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 11.500. kr.
Placering
Placering
6700 Esbjerg



Annoncebeskrivelse

Fransk bulldog bla. med beagle - mops hvalpe.
Salgsklar d.13-1. Fiffi har født 6 sunde, raske og aktive hvalpe. 

2 piger
4 drenge . Fiffi er en blanding mellem fransk buldog og en beagle, hun er en kærlig familie hund og elsker børn og vil altid snakkes med. Hun er utrolig kontakt søgende med alle, selvom det er første gang hun møder dem. 
Hun har ingen sygdomshistorik. 
. Knud er en fransk buldog med stamtavle og som er avls godkendt. Han har fået taget rynken, får at sikre gode hofter til avl. Knud har altid haft et godt sind og er også meget kontakt søgende for mennesker. Hvalpene vil være vant til alt i dagligdagens lyde såsom - støvsuger, fjernsyn og opvaskemaskine.
Vi leger dagligt med hvalpene, så de får en fornemmelse af mennesker og de får mulighed for løbe rundt i stuen, for at opdage nye områder.
Når hvalpene bliver lidt større vil de blive aktiveret ved at møde andre hunde, så de tidligt i alderen opnår tryghed ved at møde andre. 

Der høre en hvalpepakke med når hvalpen købes, så man har foder til et lille stykke tid i starten. Der vil være et depositum på 3000. kr som ikke betales tilbage ved fortrydelse.
Hvis i vil hører mere om hvalpene, så er i meget velkommen til at skrive her eller kontakte Hein Sørensen på . telefon Så kan i arrangere at i kan komme og se.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;