Oprettet 7. december 2023

Golden Retriever hvalpe, hund, 5 år





Placering
Placering
7700 Thisted



Annoncebeskrivelse

Golden Retirever, . Verdens smukkeste Golden Retriever hvalpe. Her er vores kuld: Video "Puppies at the Beach" [LINK FJERNET]. I over 33 år har vi elsket Golden Retriever og altid plejet vores hvalpe kærligt. Kendetegnene for en Golden Retrievere er en sort næse og mørke øjne. Sådan ligner de en sød bamse eller teddybear. Ved nogle Retrievere bliver næsen lyserød og så ser ansigtet ikke så sødt ud mere. Bedstemor (9), far (7) og mor (5) til vores hvalpe har sorte næser.
Sandsynligheden for, at vores hvalpe vil have sorte næser i lang tid, er meget stor. Selvfølgelig skal hvalpe også være sunde og kraftige. Det starter med valget af faren.
Vi kører hundredvis af km efter den smukkeste hanhund
- for at få nye gener ind i vores avl og forebygge HD og andre sygdomme. Hvalpenes sundhed kræver det bedste foder:
Dette starter længe inden fødslen.
Vores drægtige tæver får godt hvalpefoder og friske grøntsager fra 4. uge for
at fremme udviklingen af fosteret.
Derudover calcium og andre mineraler og vitaminer.
Fra fødslen og frem får moderen mælkeerstatning af høj kvalitet for at have nok mælk til babyerne.
Fra 4. uge og frem får hvalpene både hvalpefoder blandet med mælkeerstatning af høj kvalitet. Mens vi igen og igen ser, at andre mødre ser fuldstændig drænede og afmagrede ud og pelsen er i dårlig stand, ser vores moderdyr altid sund og godt ud, med en dejlig pels. Man kan næsten ikke se, at de ammer op til 11 hvalpe. Hvalpene er kærligt opdraget af deres mor, bedstemor og moster og perfect socaliseret.
Så tidligt som muligt kommer de i kontakt med andre mennesker, især børn, andre hunde og dyr,. De er vant til at køre bil og støj fra hverdagen lige fra start af. Dette vil give dig en selvbevist og nysgerrig hvalp, til et liv fyldt med livsglade og kærlighed. I forår kommer den næste kuld fra en anden tæve. Venligst send en sms til. telefon og vi sætter dig på ventelisten.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;