Oprettet 1. december 2023

Boston terrier/Pomeranian, hvalpe, 4 uger , salgklar 28-12-2023

Placering
Placering
9310 VodskovAnnoncebeskrivelse

Vi har 5 dejlige hvalpe til salg. 3 drenge og 2 piger. Forældre: Mor er Boston Terrier, kærlig, rolig og mild hund, på 7 kg.
Far til hvalpene er en smuk Pomeranian på 3 kg. Han er en rolig, mild og kærlig lille pelstot. Billeder af begge forældre kan selvfølgeig ses ved henvendelse. Kuldet består af 2 piger og 3 drenge. Det er forventeligt at de ender på en vægt omkring 4-6 kg. Hvalpene vokser op i stuen med dagligdags støj, børn og massere af kærlighed.
Hvalpene kommer ud i haven når de bliver gamle nok og vintervejret tillader det. Så de er vant til græs, dyr og udeliv. De er vant til støvsuger og almindelige lyde. Når de flytter hjemmefra er de vaccineret, chipmærket til dansk hunderegister og har sundhedsbog med fra dyrlægen. Vi laver herudover købskontakt til de nye familier. De bliver solgt med en hvalpepakke med bl. a. 1 kg hvalpefodder, så de kan fortsætte med samme foder, som her. De er født d. 2/11. Deo er salgsklare d. 28/12. Pris: 10.000 kr. For tæver og 9.000 kr. for hannerne. Ved reservation betales et depositum 2000 kr. som fratrækkes ved afhentning. Returneres ikke ved afbestilling af hvalp.
Vi forbeholder os retten til at vælge mellem køberne.
Pomeranian Boston Terrie små hvalpe lille race .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;