Oprettet 21. november 2023

Næsten 4 årlig venlig familie hund sælges.

Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Hvid med røde aftegninger
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. januar 2024
Placering
Placering
8520 Lystrup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Med blødende hjerte må vi desværre skille os af med familiens bedste ven, Sia.
Sia er den skønneste familie hund som er allergi venlig og som ikke fælder, samt hun er god til at være alene hjemme.
Vi må desværre sande at vi ikke længere kan have hende i familien, da manden i huset har allergi over for andre dyr, så derfor kan vi aldrig have hende med på vores ferier eller weekendture, hvilket giver en større koordinerings arbejde, som vi ikke længere kan se os ud af.

Sia er født d. 21/1-20, uden stamtavle og kostede 12500 fra hvalp. Hun er opvokset i et villakvarter I Lystrup med have. Hun har boet med to voksne og tre børn, som nu 15, 11 og to år. Hun er derfor vandt til at omgås børn og babyer og hun elsker dem.
Jeg har ofte haft hende med på mit arbejde på et plejehjem, hvor hun gik frit rundt og besøgte de ældre mennesker og skabe en masse glæde, plus hun også har fungeret som kontorhund a og til.

Den økonomiske del betyder ikke så meget for os. Tilgengæld er det meget vigtigt at vi finder et blivende hjem til hende, hvor hun kan få masser af glæde og kærlighed. Vi håber at finde en skøn familie til hende, om det er en børnefamilie eller en/to pensionister er underordnet, da vi bare ønsker os nogen, som har tid og lyst til hende.

Tag gerne kontakt til os, hvis man oprigtigt er interesseret. Vi ønsker at fremvise hende flere gange, da det er vigtigt at der er god kemi.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;