Oprettet 13. oktober 2023

Shih Tzu

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7500 kr.
Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Gylden/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. oktober 2023
Placering
Placering
7330 Brande
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Det er med meget tungt hjerte, at Charlene søger et godt, blivende og kærligt hjem. Vi søger et hjem til hende, som har forståelse for den hund hun er.
Charlene er den sødeste, mest kærlige lille pige, der elsker mennesker! Hun er utrolig nem i det daglige og er utrolig trofast. Elsker at kører bil og kan sagtens være alene hjemme. Kommer altid når man kalder. Hun elsker at putte i sofaen og sover meget gerne sammen med en om natten. Kort sagt, hun vil være hvor i er.
Hun er meget glad for børn, der er ældre og mere rolig i sine bevægelser. Hun er et stort legebarn og elsker at løbe rundt. Hun fungerer rigtig fint med andre hunde, i kortere perioder, bare ikke 24/7.
Rolig og korrekt træning må påregnes med at ’gå tur’. Charlene er meget trykket ved snoren og er ikke så vild med, at komme en masse ud at gå. Hun har det bedst hjemme i haven.

Charlene søger et hjem, hvor hun kan blive ene hund og uden små børn, evt. gerne ældre børn over 10 år. Hun fungerer ikke så godt i en flok, da hun nemt bliver presset og reagerer grundet hendes sensitive/skrøbelige sind. Mere om hendes forhistorie/sind kan uddybes ved reel interesse samt hjem.

Charlene blev importeret fra Ukraine, da hun var 8 måneder gammel og er en Shih Tzu med stamtavle i DKK. Hun er 1 år og 8 mdr gammel.

Vi søger efter ABSOLUT det helt rigtige hjem til Charlene.
Vi ser gerne evt. et middel aldrende (evt. med større hjemmeboende børn) eller ældre ægtepar eller enlig, hvor Charlene kan få 110% opmærksomhed og kærlighed. Vi har ligeledes en forventning om, at man også sætter sig ind i, hvad det vil sige, at have en pelskrævende hund. At det både kræver tid, lyst og ture til hundefrisøren. Hun omplaceres heller ikke i avls øje med - hun skal ikke have hvalpe.

Vi håber at verdens bedste hjem findes derude til verdens bedste og sødeste lille hund.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;