Oprettet 29. juli 2023

Staffordshire Bull Terrier

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Staffordshire Bull Terrier
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Hvalpe af sort far og blå/brindle mor
Antal
Antal
9 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. oktober 2023
Placering
Placering
9000 Aalborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores små guldklumper skal finde deres nye forevige hjem

De kommer fra et rigtig ønskekuld, hvor far og mor er matchet efter sind og personlighed. Hverken far eller mor har nogen former for allergener eller andre lidelser.

Faren hedder Loui og er sort. Han er en rolig, madglad (trænbar), velopdragen og meget lydig hund. Han vejer 18kg.

Moren hedder Baby og bor i Aalborg, hvor hvalpene også befinder sig - hun er blue/brindle. Hun er en rigtig menneskeglad, madglad (trænbar) og kærlig hund. Hun vejer 19 kg.

Hvalpene bliver opdrættet lige midt i stuen, og bliver derfor vant til alle hverdagens lyde. Desuden vil de vokse op med vores anden hund som er en 8-årig blandingshund. Derudover mener vi, at fundamenterne for en god hund blandt andet består af god socialisering, seriøs renlighedstræning og bred miljøtræning hos opdrætter - dette er alle faktorer som vi vægter meget højt gennem hvalpenes opvækst.

Baby fødte 9 vidunderlige hvalpe d 18/8-2023. Hvalpene vil være klar til at komme ud i nye familier fra midt/slut oktober.

Det er muligt at møde hvalpene efter aftale, og såfremt du er interesseret, så send mig en besked hvor du/i fortæller lidt om hvad du/i kan tilbyde hvalpen.

Ved afhentning af jeres nye bedste ven medfølger naturligvis en hvalpepakke med sundhedsbog, dufte fra mor, legetøj, foder mm. Desuden er de naturligvis vaccineret, chippet, sundhedstjekket og har fået ormekur når de skal hjem til nye familier. Hvalpene er uden stamtavle.

Vi har to tilbage - Lexie og Theo
Theo: brindle med en større hvid aftegning på brystet

Lexie: brindle med en lille hvid aftegning på brystet

Såfremt du/i har læst med indtil nu, og stadig er interesseret, så smid mig en besked hvor du/I fortæller lidt om hvad du/I kan tilbyde en hvalp :-D

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;