Oprettet 29. juli 2023

Staffordshire Bull Terrier

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Staffordshire Bull Terrier
Farve
Farve
Hvalpe af sort far og blå/brindle mor
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. oktober 2023
Placering
Placering
9000 Aalborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores kommende guldklumper skal finde sine nye forevige hjem!
De kommer fra et rigtig ønskekuld, hvor far og mor er matchet efter sind og personlighed. Hverken far eller mor har nogen former for allergener eller andre lidelser.

Moren hedder Baby og bor i Aalborg, hvor hvalpene også befinder sig - hun er farven blue/brindle. Hun er en rigtig menneskeglad, madglad (trænbar) og kærlig hund. Hun har desuden stamtavle. Hun vejer ca 19 kg.

Far hedder Loui og er sort. Han er en rolig, madglad (trænbar), velopdragen og meget lydig hund. Han vejer ca 18kg.

Hvalpene bliver opdrættet lige midt i stuen, og er derfor vant til alle hverdagens lyde. Desuden vil de vokse op med vores anden hund som er en 8-årig blandingshund.

Vi ønsker kun stabile, trygge og blivende hjem til dem og forbeholder os naturligvis retten til at vælge mellem interesserede. Derudover laves der en købskontrakt med alt relevant information.

Det er muligt at se hvalpene hver lørdag eller søndag fra de fylder 3 uger, og såfremt du er interesseret, så send mig en besked hvor du/i fortæller lidt om hvad du/i kan tilbyde hvalpen.

Ved afhentning af jeres nye bedste ven medfølger naturligvis en hvalpepakke med sundhedsbog, dufte fra mor, legetøj, foder mm.

Baby har termin d 16/8-2023, så hvalpene vil formentenligt være klar til at flytte hjemmefra midt/slut oktober.

Vi laver denne annonce nu for at finde de helt rigtige familier til hvalpene, så vi også ved at de kommer ud til nogle skønne familier, som ved hvad en hvalp kræver. Derudover også for at de kommende familier kan følge med i opvæksten, hvis det har interesse.

Hvis i har læst med hertil og stadig er interesserede, så smid en besked , hvor i fortæller lidt om hvad i kan tilbyde en hvalp :-D

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;