Oprettet 17. maj 2023

Staffordshire Bull Terrier

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Staffordshire Bull Terrier
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Brindle/brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
18. juni 2023
Placering
Placering
9632 Møldrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Da jeg nok har indset at 7 ekstra hunde er lige en tand for meget, søger jeg nu efter de dejligste familier/par som søger en familiehund, deres bedste ven i mange mange år. Vi har 2 tæver og 5 hanner, pigerne halsbånds farve har lyserød og en rød, resten er drenge.

Moren er sort med hvid og er tjekket godt igennem inden kuldet blev lavet, hun har har aldrig fejlet noget som helst, moren er dog uden stamtavle, men er sund og rask som er det vigtigste for os.

Faren er rød/brun med hvid, og er med stamtavle, han fejler heller intet og har aldrig fejlet noget sundhedsmæssigt.

Hvalpene ville vandt til forskellige lyde da de bor i stuen, der ville være en køreture, en lille tur ud af hjemmet, og mange besøg af børn, negleklip, osv.

Hvalpene kommer selvfølgelig en tur til Dyrelægen inden afrejse, de ville have fået 2 gange orme, vaccine, sundhedstjek, og være chippet. Vi sender således oplysninger ind til Dansk Hunderegister, så hvalpen bliver registeret i deres kommende families navn ved afhentning

Til jeres kommende familiemedlem, medfølger en hel del, de får nemlig 2-3 kilo mad med til det første stykke tid hos jer, de ville også have et tæppe med der dufter af mor(Diva), der ville også medfølge 2-3 stykker legetøj, en stor pose med kødben, en pose med godbidder, og en købskontrakt. :))
Der ville os være en gruppe på Facebook hvor man kan følge sin hvalp fra nyfødt til afhentning, også stiller vi et lille krav om at kunne følge jeres hvalpe fra os inde i gruppen ude i deres nye hjem hos jer.

Prisen for hanner er 7500kr plus 2500 i depositum, depositum betales ikke tilbage ved fortrydelse efter reservering af hvalp.

Prisen for tæverne er 8000kr plus 2500 i depositum, depositum betales ikke tilbage ved fortrydelse efter reservering af hvalp.

Vi glæder os til at høre fra jer/dig , ring endelig for spørgmål eller send en sms

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Staffordshire Bull Terrier 5.000. kr.

staffordshire bull terrier, hvalpe, 10 mdr. , salgklar Nu

Det er med så blødende hjerte som noget overhovedet kan være. Men vores elskede Ruby på knap 11 måneder (han bliver 1 år den 19/7) han skal videre ud i livet ud til nogen “voksne” UDEN børn der kan h...

Alder
4560 Vig

Staffordshire Bull Terrier 13.000. kr.

Staffordshire bullterrier, hvalpe, 6 uger , salgklar 23.06.23

6 Racertyypiske staffordshire bullterrier hvalpe søger deres forevige hjem . Lidt info: Hvalpene er rene uden tavle men begge forældre har tavle. Jeg har begge forældre Mor: Bella 6 år/FCI tavle Far:...

Alder
8700 Horsens

Staffordshire Bull Terrier 16.000. kr.

Staffordshire Bullterrier , hund, 12 mdr.

Fantastiske, søde og kærlige Otto søger nye forældre. På grund af personlige årsager, er vi nødsaget til at gå af med vores skønne hund. Otto er renlig, kan være alene hjemme, uden at ødelægge ting. ...

Alder
8381 Tilst